Slechte service

Na een aantal keer bellen besefte ik dat men aan de telefoon alleen geïnteresseerd is in verkopen en niet probleem oplossen, vragen beantwoorden zijn ze niet zo goed in.

Prima geregeld en zeer vakkundige montage

Maandagochtend om 8.30 uur voor de deur. Demontage en afvoer goed geregeld. Daarna een snelle en keurige montage. Alles in goed overleg gegaan. Bedrijf: Warmte4U Contactpersoon: Sahin Yilmaz, een vakman

Top in 1 woord

snel behulpzaam netjes AANRADER

goed advies over de ketel

Nadat ik zelf een keuze had bepaalt voor een ketel hebben zij mij mij ongevraagd advies gegeven om toch maar beter voor een andere ketel uit hun assortiment te gaan. Ik ben van hun advies uitgegaan en daar heb ik zeker geen spijt van. Alles is super afgewikkelt.

Snel geregeld

Fantastisch geholpen door alle medewerkers.

Van begin tot eind liep alles zonder mankeren. Website werkt als het hoort. Advies, offerte, snelheid van handelen een dikke pluim. Monteurs alle lof. Ziet er geweldig uit. Vriendelijk, behulpzaam en model zzp ers. Tien met een griffel !

Van telefonisch contact, plaatsen ketel tot facturatie alles prima in orde.

De communicatie vond ik helder en snel en vertrouwenwekkend.

Netjes, Accuraat en zeer ervaren

Het bestel proces liep uitstekend en werd zeer goed geadviseerd en tot een goede ketel gekomen. Tijdens de montage zeer professionele monteur(s), alles netjes opgehangen, alles schoon achtergelaten. We genieten volop van onze nieuwe ketel en de warmte natuurlijk

Tot nog toe alles prima.

Vanwege corona al twee maal de installatie van mijn ketel uitgesteld. U was daar steeds ontvankelijk voor, bravo.

Super geregeld en afgehandeld

Goedkoop en geweldig geregeld. Op de afgesproken datum stond de monteur voor de deur met de juiste ketel. 3 uur later hing de ketel, zat de nieuwe afvoer op het dak en werd de vloer en radiatoren warm. Alles werd afgevoerd en klaar. Twee weken later kwam de rekening. Super.

Gunstige prijs, nakomen van afspraken, vlotte en nette installatie.

De offerte-aanvraag werd vlot en deskundig benaderd. Op basis van een telefonisch onderhoud en enkele foto's van de bestaande situatie is een goed advies ontvangen en een zeer concurrerend aanbod gedaan. Afspraken m.b.t. het installeren van de nieuwe ketel zijn nagekomen. Het installeren zelf is deskundig en snel uitgevoerd.

Goede service en pro-actief optreden

Op de website van Warmgarant heb ik een CV-ketel besteld. Na 1 uur werd ik gebeld met de mededeling dat, omdat mijn ketel stuk was, de nieuwe ketel eerder kon worden geinstalleerd dan op de website werd aangegeven. De installateur heeft keurig en snel gewerkt en alles netjes uitgelegd. Naast de ketel documentatie levert Warmgarant nog een overzichtelijke korte handleiding voor het bedienen, bijvullen en ontluchten van de ketel. Prima service!

Volgens afspraak en keurig gewerkt

Vriendelijk en netjes opgeleverd. Oude ketel afgevoerd. Prima.

Duidelijke informatie

Offerte en voor informatie was naar tevredenheid. de afhandeling en installatie klopte precies vlg. offerte. Het bedrijf dat de installatie verzorgde heeft netjes en keurig hun werk gedaan.

Verschillende offertes aangevraagd warmtegarant bleek de beste keus qua prijs en service Afspraak gemaakt en het bedrijf wat de ketel kwam installeren was professioneel en netjes

Heel erg tevreden

Bestellen via de site met een online advies gaat heel gemakkelijk. De installateur van Yusek installatie uit Appingedam leverde keurig werk, gaf goede uitleg en liet alles ook netjes achter

Monteur was op de afgesproken tijd en werkte erg netjes. Duidelijke uitleg over de ketel en instelling. Monteur vond nog een soldeerfout in de oude installatie van de gasleiding en heeft dit direkt verbeterd Mijn dank hiervoor. Ketelprijs warmgarant zeer goed heb bij velen gekeken. Bestelling via internet zeer goed Monteur G.Hummel uit Niekerk Groningen aanraderals je een monteur zoek

Duidelijke communicatie

Communicatie was duidelijk. Alles geleverd volgens afspraak. Ervaren installateur. Na installatie leek een onderdeel niet nodig, deze is in mindering gebracht van de eind factuur.

Heel erg tevreden

Werd netjes geholpen aan de telefoon en het was alles duidelijk op de site. Uitvoering werd ook perfect gedaan .

Prima service. Ze doen wat ze zeggen

Goede service, duidelijk en helder te worod gestaan. Ze leveren wat ze toezeggen.

Snel en professioneel.

De installatie van de CV-KETEL was gedaan bij het bedrijf MARIS Installatie & Service.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen