Nette communicatie en inzet om probleem op te lossen
Een week geleden is er een installateur die samenwerkt met WarmGarant bij ons geweest om onze nieuwe CV-ketel te installeren. Tot nu toe tevreden over onze CV-ketel. Echter, was er een waterlekkage ontstaan, wat overigens NIETS met de CV-ketel te maken had, maar een kleine vergissing van de installateur. Deze is vergeten het slangetje van de wasmachine terug te hangen in de afvoer. Dat kan natuurlijk iedereen overkomen, we blijven ten slotte allemaal mensen, maar ik was me rot geschrokken van de gevolgen hiervan. Aangezien ik niet eens wist dat die slang eruit was geweest, heb ik zonder enig benul (toen de installateur weg was) mijn wasmachine aangezet met als gevolg een hele grote plas water op zolder (gelukkig hadden we de vloer er nog niet ingelegd!!), dat zelfs door het plafond van onze badkamer naar beneden kletterde.
Direct met WarmGarant contact opgenomen en zij hebben mij zeer netjes geholpen om dit allemaal op te lossen. Ik was lichtelijk in paniek namelijk, maar al snel kwam ik er met hen aan de telefoon achter dat het water niet uit de CV-ketel stroomde.... en dat dit dus uit het slangetje van de wasmachine liep. Zo zijn we erachter gekomen. WarmGarant heeft met regelmaat uit zichzelf contact met mij opgenomen en binnen een week zijn we samen tot een oplossing gekomen. Natuurlijk baalde ik er even van, maar ik moet zeggen dat de communicatie vanuit WarmGarant alles goed heeft gemaakt.
Met vriendelijke groet,
Carola D-O