Pluspunten
Onze kethel was kapot gegaan en in een gezin van 6 een ramp, woensdagmiddag gebeld en vrijdagmiddag al een nieuwe geplaatst door een vriendelijke loodgieter. Goede communicatie telefonisch en per mail.
Pluspunten
Cv ketel was snel geregeld Plaatsing vd nieuwe ketel is zonder problemen verlopen
VerbeterpuntenHet onderhoudscontract moet ik nog afwachten hoe dat verloopt Op dit moment weinig verbeterpunten. Of toch 1. Kijk bij leken zoals ik ook even hoe de vloerverwsrming ingesteld staat. Ketel liep de eerste dagen continue leeg door verkeerde instelling vloerverwarming
Pluspunten
Komen de afspraken na en waren er op Tijd, de leidingen moesten wat om gelegd worden , ook dat zag er perfect uit. de rotzooi op geruimd. Alles uitgelegd, en nam de tijd voor de vragen die we na afloop hadden. Voor de middag was hij klaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima bedrijf. Van de 4 bedrijven waar we een offerte hadden aangevraagd waren zij de enige die kosteloos een monteur langs stuurde om situatie ter plekke op te nemen. Wat volgde was een zeer scherpe offerte en geen verrassingen achteraf. Monteur werkte zeer netjes, flexibel en gaf een goede uitleg.
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken.
Pluspunten
Snel , nietjes, vriendelijke monteurs
VerbeterpuntenOp dit moment niéts
Pluspunten
Snelle reactietijd op offerte aanvraag. Snel antwoord op vragen goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNa offerte, betere uitleg over het bestellen. Dit moet via een website waar alles ingevuld moet worden. Offerte systeem koppelen middels offerte nummer zodat bestellen makkelijker gaat.
Pluspunten
Alles lekker snel en volgens planning geregeld. Snelle en goede installatie
Pluspunten
Prima eerst communicatie, snel te woord gestaan door dit bedrijf. Na een eerste recensie die niet zo positief was werd ik vrijwel direct gebeld. Goed en netjes aangehoord/te woord gestaan. Intergas is uiteindelijk langsgekomen te controleren of de ketel goed gemonteerd is, dat bleek zo te zijn. Voor de kapotte kast is een financiële compensatie gegeven.
VerbeterpuntenEen fatsoenlijke installateur laten komen. Man kende de ketel niet, heeft mij meerdere malen gevraagd of ik zelf mee wilde kijken in de handleiding hoe het werkt. Heeft vervolgens een hele tijd met meerdere helpdesks aan de lijn gehangen om het allemaal werkend te krijgen. Installateur was slecht bereikbaar. Heeft vervolgens de kast/ruimte waarin de ketel hangt half afgebroken door lomp gedrag. Uiteindelijk alles netjes opgelost.
Jammer dat het opzeggen alleen schriftelijk kan en dat dan pas de maand opzegtermijn ingaat. Beetje sleazy....
Beste heer, graag willen wij de opzegging schriftelijk ontvangen. Wij bevestigen het opzeggen ook altijd schriftelijk. Dit voor de zekerheid dat het wordt vastgelegd. Dat is wellicht een extra veiligheid, maar zeker niet bedoeld als bureaucratisch. De opzegtermijn van een maand is de wettelijke opzegtermijn waar wij ons aan houden. Excuus als dit 'sleazy' bij u overkomt.Dit is niet onze bedoeling.
Pluspunten
goed telefonisch bereikbaar
Verbeterpunteninstallatie cv ketel zeer slecht. doorvoer afvoerpijp dak cv ketel gaf grote lekkage en tocht. installatie cv ketel heeft een jaar lang de aardlekschakelaar uitgeschakeld/er kwam lekwater bij de stekker. warmgarant neemt geen verantwoordelijkheid voor de kortsluiting.financiële gevolgen zijn voor ons. om die reden geef ik 1 ster en zou deze firma niet aanbevelen.
Bijzonder jammer hoe e.e.a is verlopen. De klant voelt geen vertrouwen meer. Warmgarant heeft voorgesteld de installatie te laten controleren door specialisten van de fabriek. De klant stelt hier geen prijs op. Wij respecteren de mening van deze klant, ook al is dit niet fijn om te horen. Over 6 maanden zullen wij opnieuw contact hebben of de installatie naar behoren werkt.
Pluspunten
goede informatie, Afspraken nagekomen. Goede service achteraf
VerbeterpuntenBeschikbaarheid ketel (levertijd) en eerstvolgende montageafspraakmogelijkheid kwamen niet overeen.
Pluspunten
Begrijpelijke procedure, begrijpelijke producten. Vlotte service bij het bestellen, inplannen en de daadwerkelijke installatie. Niks op aan te merken.
Pluspunten
goede intake, komen afspraken na
Verbeterpuntencv koppeling met onderhoud
Pluspunten
Denken goed mee en zijn transparant over eventuele extra kosten mbt nieuwe behuizing.
Pluspunten
Mooi dat gelijk iemand aan de lijn krijgt zonder keuze menu's etc. goeie service en overleg is ook goed mogelijk. verder gaat mijn dank uit naar Roelof en Henk van cvwarmteplus zij hebben de ketel hier goed en mooi opgehangen. er waz ook met hun goed overleg mogelijk. Als de ketel net zo goed is als de service dan doe ik het er voor.
Pluspunten
Zeer goede telefonische informatie en service over de producten. Toen mijn eigen cv-ketel plotseling defect bleek is gezorgd dat ik de dag erna een product van Warmgarant geïnstalleerd kreeg.
Pluspunten
transparant, correct, betrouwbaar
Pluspunten
Na mijn offerte aanvraag via een internet site, had ik deze volgens mij binnen een uur. Een concurrent kwam nog eens met een offerte, nadat de nieuwe al geplaatst was, deze was mij vergeten... En de offerte van Warmgarant was voor mij ook aantrekkelijk in prijs !
VerbeterpuntenKleinigheidje...ik zou op de dag van de plaatsing in middag terug gebeld worden om de gateway koppeling in te stellen, na het weekend heb ik toen zelf even gebeld en is het alsnog geregeld.
Pluspunten
duidelijke offerte weet gelijk waar je aan toe bent en geen bijkomstigheden achteraf. Zeer tevreden over de installateur prima werk geleverd
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Zeer goed, denkt mee. Waardoor het niet duurder, maar goedkoper werd.