Misschien had ik mijn 25-jarige oude cv-ketel allang moeten vervangen, maar de nieuwe badkamer en de nieuwe keuken hadden een hogere prioriteit. Tot de oude combiketel aan het begin van de winter besloot de geest te geven, net voordat de badkamer en keuken geplaatst werden. En dan plotseling geen verwarming en vooral: geen warm water meer. Warmgarant redde me door binnen 36 uur en HR-ketel te plaatsen. Achteraf gezien had ik dat allang moeten laten doen, want zo'n moderne ketel verdient zichzelf heel snel terug. Compliment voor de manier waarop en de snelheid waarmee Wargarant dit probleem oploste.
kreeg na 1 jaar last met de Honeywell thermostaat werd de zelfde dag nog vervangen door Warmgarant ook de HONEYWELL APP is niet helemaal je van het (honeywell slecht bereikbaar en geen service ) Maar dankzij de medewerkers van Warmgarant ( hun inzet en meedenken) is alles opgelost nogmaals bedankt voor de zeer goede service
Gebeld naar Warmgarant Wij zitten met een koude radiator in de Badkamer!!! Geen warmte dus bij het aankleden en douchen!!! Na 20 maanden nog niemand geweest voor onderhoud. ---Dus helemaal niet na 18 maanden! (--zoals op de site, zou moeten vd leverancier!!!---) Gebeld naar Warmgarantnummer: De ketel doet het! Het is geen materiaalfout. " U moet het zelf oplossen...."! --Het serviceonderhoud is NIET om de 18 mnd !!!! maar om de 24 maanden!!!!!! Met het gevolg, dat wij de hele winter met een koude badkamer zitten!!!?? Servicekosten 11,41 pmnd. Service: 0,0!
Zojuist gesproken met klant. Helaas is er verwarring over 2 zaken. Over het onderhoud; voor 2018 hadden wij bij Warmgarant een andere onderhoudscyclus dan vanaf 1-1-2018. Voorheen voerden wij het onderhoud uit na 1 jaar en vervolgens elke twee jaar (1,3,5,7 etc). Nu kiezen wij er voor om elke 18 maanden het onderhoud uit te voeren (1,5 - 3 - 4,5 - 6 - 7,5). Dat hebben wij niet duidelijk naar al onze klanten gecommuniceerd. En dat leidt soms tot verwarring. Over koude badkamer; het ontluchten (dat was hier het probleem), evenals het bijvullen is primair de taak van de klant. Dat zit niet in het serviceabonnement. Op elke cv-ketel brengen wij een boekje aan waarin staat hoe je dat stap voor stap kunt doen. Als een klant er op staat dat wij dit doen, dan kan dat. Maar daar betalen wij een installateur extra voor en die kosten zijn dan voor de klant. Ook hier sorry voor de verwarring. Team Warmgarant.
Na een negatieve ervaring met spoedservice terecht gekomen bij warmgarant voor nieuwe cv ketel en installatie. Na prettig telefonisch contact vrij snel en duidelijk een keuze kunnen maken. Communicatie was verder prettig en duidelijk. De afspraak was gauw gemaakt en binnen 2 dagen zat ik er weer warm bij! Hartelijk dank voor je bekwame en goede service Bart!
CV-ketel stuk, mogelijk met koolmonoxide. Via internet bij Warmgarant terecht gekomen. Zeer kundige verkoper + gedegen advies voor mij als leek. Supersnelle levering + plaatsing binnen 1 echte werkdag (vrijdagmiddag gekocht, dinsdag geplaatst). Daarna had ik nog via internet een vraagje mbt het rookkanaal. Dag erna al gebeld + uitvoerige toelichting middels tel. gesprek. En..... ketel prima prijs, de goedkoopste via internet. Zelfs met 2 verplicht onderhoudscontract ! En garantie ? 15 jaar !! Ik ben zeer tevreden.
Altijd spannend, 'in zee gaan met een online-aanbieder'. Kan over Warmgarant kort zijn; *Scherp geprijsd *correct contact zowel telefonisch als mail. *installatie netjes en volgens afspraak. Wij zijn tot zover erg tevreden!
Erg blij dat Warmgarant zo goed met mij meegedacht heeft.
Snelle en goede service aan te telefoon met het beantwoorden van mijn vragen en het begeleiden bij het maken van de keuze van een nieuwe ketel. Zeer professionele installateur voor het vervangen van mijn oude ketel. Ik kan dit bedrijf zeer aan bevelen. top
Via www.warmgarant.nl hebben wij onze 16-jaar oude CV-ketel laten vervangen voor een Intergas HRE28/24. Het eerste contact via de mail verliep al vlekkeloos (scherpe offerte!). Toen wij daarna telefonisch enkele vragen hadden, werden we direct verder geholpen en werd direct gekeken of de CV-ketel op korte termijn vervangen kon worden. Dit was inderdaad het geval. Waar concurrenten van Energiewacht ons wezen op hoge bijkomende kosten bij “internetpartijen zoals Warmgarant.nl”, hebben wij hier niets van ervaren. Er zijn geen kosten bijgekomen waardoor de prijs erg scherp bleef! Mijn advies is dus ook; toon Warmgarant foto’s waarna ze al een redelijke inschatting kunnen maken van eventueel bijkomende kosten en laat je niet gek maken door verkopers van andere bedrijven. Dan nog de monteur die ons kwam helpen; de heer Marcel (van E.). Een enorme vakman die binnen no-time de CV-ketel had vervangen en minimaal net zo veel tijd nam om ons alles uit te leggen over de functies van de CV-ketel en overige zaken die we moesten weten. Daarnaast was Marcel erg enthousiast over de CV-ketel waardoor wij deze “verplichte” uitgave ook meer gingen waarderen (we werden echt geënthousiasmeerd). Ook na inspectie van alle overige onderdelen was Marcel geenszins van plan om ons voor extra, onnodige kosten te zetten. Uiteindelijk werden we ook snel geholpen door Warmgarant.nl toen wij informeerden naar een thermostaat. Al met al alleen maar lof voor de samenwerking met Warmgarant.nl en Marcel.
Zeer fijn contact met verkoop gehad. Installatie was in eerste instantie niet goed verlopen door een communicatiestoornis maar dit is zeer goed en naar tevredenheid opgelost. Beide installateurs van Totaal Klimaat hebben alles prima geïnstalleerd. Zeer correcte, vriendelijke en beleefde mensen die ook niet te beroerd zijn om mee te denken waar nodig. Aanrader!!
Zeer vakkundige installateurs en niet te beroerd om goede instructies te geven en vragen te beantwoorden. Glenn en Chris hebben de installatie gedaan en mij zeer goed geholpen. Ook hebben ze meegedacht met het netjes afwerken van de condenspomp waardoor alles nu tip top eruit ziet. Na een storing met de condenspomp is deze snel en vakkundig vervangen door Furkan. Ook deze monteur was zeer behulpzaam en heeft mij zeer goed geholpen. Ben zeer tevreden en zou Warmgarant bij iedereen kunnen aanraden.
het enige wat deze mensen zeggen is ga maar ontluchten meneer. Ze gaan niet door om te kijken wat nou het echte probleem is want ze ontkennen ten zeerste dat het aan hun product ligt. In de tussentijd zit ik in een koud huis.
Wij hebben meerdere keren (4 x) geprobeerd om met deze klant telefonisch contact te krijgen. Ook hebben wij een e-mail gestuurd voor contact. Graag hadden wij deze klant telefonisch geholpen hoe hij dit kan oppakken. Ook op de cv-ketel is een boekje aangebracht waarin stap voor stap staat aangegeven hoe je een systeem ontlucht. Dat hadden wij graag met meneer besproken. Helaas leidt het, zonder contact, tot deze review. Maar wij blijven ons best doen om alle klanten goed van dienst te zijn. En wij vinden het jammer dat deze klant niet tevreden is. Team Warmgarant.
Alleen maar kudos voor Warmgarant, heel erg netjes geholpen door de heren Nick en Rick van Warmgarant, bovendien heel snel (in een week tijd van offerte aanvrag) afgehandeld, installateur Blendi Kuqi van SLB-Alkmaar ook snel en keurig werk afgeleverd.
Professioneel, hulpvaardig, efficiënt, goed georganiseerd, razendsnel en erg vriendelijke mensen. We gaan Warmgarant zeker aanbevelen. Erg blij dat we met jullie in zee zijn gegaan. En zijn zeer tevreden over de prijs!
Kwamen volgens afspraak! Ketel vervangen, netjes gemonteerd, rommel opgeruimd en afgevoerd! Prima werk!
Kijk, dit was wat ik een fijne ervaring noem. Vriendelijke uitstraling, vakkundig, en alles goed uitgelegd. Samen de app voor de Honeywell Lyric geinstalleerd en verbonden. Wat een verschil met Feenstra uit Groningen, bedrijf belt niet terug, raakt factuur kwijt en gooit de prijs ook nog eens omhoog. Dit is wel het laatste bedrijf waar ik mee in zee zou gaan. Dan is warmgarant een verademing, duidelijke communicatie, uitstekende installateur. Voor mijn volgende ga ik zeker weer met hun in zee.
serieuze aanpak, netjes gewerkt, zakelijke bejegening
De ketel is deskundig geplaatst. De monteur werkte snel en efficiënt en liet een keurig opgeruimde berging achter.
Zeer snel geholpen met een nieuwe Intergas HRE 36 ketel, i.v.m. defecte oude ketel. Zeer goede en vakkundige installatie door Marcel van Everdingen van Installatiebedrijf Van Everdingen te Barneveld. TOP!.
Vriendelijke en correcte monteur! Keurig op tijd, netjes gewerkt en snel klaar!
Goede en snelle service en communicatie.
Onze ervaring met Warm Garant is zeer positief.Zeer snel en accuraat geholpen en ook binnen korte tijd een nieuwe CV ketel geleverd!Zeker een aanrader dit bedrijf!Ook alle lof voor Wagner installatie bedrijf die de CV ketel heeft geplaatst zeer deskundige installateur.Gaf ons goed en duidelijk advies en beantwoordde al onze vragen,ook heel netjes gewerkt en de oude ketel meegenomen.Ook dit bedrijf is beslist een aanrader!👍
Probleem direct opgelost
Hoop ze niet vaak nodig te hebben... maar mocht het zo zijn, weet ik zeker dat het goed komt ;)
Onze nieuwe ketel besteld bij Warmgarant. Voor ons een nieuwe leverancier. Na een een zeer kort intake-traject was een montageafspraak ook snel geregeld/ingepland. Montage door CV WarmtePlus uit Meeden. Hiermee haalt u een monteur in huis, die precies weet wat een cv-ketel nodig heeft !