Pluspunten
Zeer goed advies gekregen bij de aanvraag van de offerte. Goedkoop. Zeer snel en vakkundig geinstalleerd door een installateur die door hen is ingeschakeld hiervoor.
Pluspunten
Goede uitleg en adviezen. Denken mee met de situatie. Bereikbaar. Komen afspraken na. Vlotte en nette installatie.
Pluspunten
Via Warmgarant is vrijdag 19-10-2018 door Piet Ahuis een Intergas 36/30 ketel geplaatst, Piet heeft dit vakkundig en zeer netjes ( alles recht ) afgeleverd, ook nam hij alle rommel die overbleef mee naar huis. Piet nogmaals bedankt voor de service
Pluspunten
Prettig kontakt. Betrouwbare afspraken.
Pluspunten
De installateur was professioneel en erg snel.
VerbeterpuntenNa het eerste contact helaas niks weer gehoord, terwijl dit wel beloofd was (zelf weer contact gezocht en daarna is alles gelukkig wel goed gegaan). Ook had de adviseur eerst een veel zwaardere ketel geadviseerd tijdens het 1ste gesprek en ineens met het 2de gesprek kon de 'lichtere ketel' wel.. Ook na het plaatsen van de ketel kregen wij ineens een rekening voor het kopen van de cv, terwijl we duidelijk meerdere malen hadden aangegeven 1 te willen huren. (alles is door dezelfde persoon niet helemaal goed geregeld). Uiteindelijk is alles prima opgelost, maar wel na er zelf weer achter aan te moeten.. Zou fijn zijn als het personeel weet waar ze over praten en ook de gemaakte afspraken nakomen.
Beste Samantha, sorry, excuus van onze kant. Ook al is het de drukste periode van het jaar. De zaken die jij aangeeft mogen niet onduidelijk zijn of fout gaan. We gaan je reactie oppakken in het team en dank voor je reactie. Team Warmgarant.
Pluspunten
Vlotte service, Prettig personeel.
Pluspunten
Kan niet beter
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Goeie en snelle service, snelle reactie via de mail
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, tiptop in orde
Pluspunten
Vandaag is er een nieuwe CV-ketel geplaatst via CV WarmtePlus uit Meeden. Goed werk, vriendelijk en denken goed mee. Kundige monteur, hij kwam erachter dat de oude installatie verkeerd was aangesloten. Direct verholpen. Kan niet beter!
Pluspunten
Zeer snelle en betrouwbare levering. Scherpe prijs. Maatwerk in een lastige situatie. Goede intermediair tussen klant en leverancier.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Scherpe prijs - Goed advies - Vriendelijke (lokale) installateurs
Pluspunten
Snel, flexibel. Op een zondagmiddag werd binnen een paar uur een installateur geregeld die een paar dagen later onze kapotte ketel kon vervangen
Pluspunten
Onze kethel was kapot gegaan en in een gezin van 6 een ramp, woensdagmiddag gebeld en vrijdagmiddag al een nieuwe geplaatst door een vriendelijke loodgieter. Goede communicatie telefonisch en per mail.
Pluspunten
Cv ketel was snel geregeld Plaatsing vd nieuwe ketel is zonder problemen verlopen
VerbeterpuntenHet onderhoudscontract moet ik nog afwachten hoe dat verloopt Op dit moment weinig verbeterpunten. Of toch 1. Kijk bij leken zoals ik ook even hoe de vloerverwsrming ingesteld staat. Ketel liep de eerste dagen continue leeg door verkeerde instelling vloerverwarming
Pluspunten
Komen de afspraken na en waren er op Tijd, de leidingen moesten wat om gelegd worden , ook dat zag er perfect uit. de rotzooi op geruimd. Alles uitgelegd, en nam de tijd voor de vragen die we na afloop hadden. Voor de middag was hij klaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima bedrijf. Van de 4 bedrijven waar we een offerte hadden aangevraagd waren zij de enige die kosteloos een monteur langs stuurde om situatie ter plekke op te nemen. Wat volgde was een zeer scherpe offerte en geen verrassingen achteraf. Monteur werkte zeer netjes, flexibel en gaf een goede uitleg.
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken.
Pluspunten
Snel , nietjes, vriendelijke monteurs
VerbeterpuntenOp dit moment niéts
Pluspunten
Snelle reactietijd op offerte aanvraag. Snel antwoord op vragen goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNa offerte, betere uitleg over het bestellen. Dit moet via een website waar alles ingevuld moet worden. Offerte systeem koppelen middels offerte nummer zodat bestellen makkelijker gaat.