Pluspunten

Snelle levering en afhandeling

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goede coördinatie service van Warmgarant en prima installatiewerk van Daniel Schook en zijn vader. Ook het feit dat de bestelde thermostaat niet aanwezig was is netjes opgelost.

• Prijs

Van A tot Z top geregeld! Ook de vakkundigheid van installatiebedrijf Hummel was top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Warmgarant levert tegen scherpe prijs een nieuwe ketel. Wij hadden ook een goede ervaring met de installateur. De ketel is een stuk zuiniger en stiller dan de oude ketel. Het is van belang om de voorwaarden goed te lezen, vooral op het gebied van het servicecontract met minimale looptijd. De medewerkers hebben ons netjes geholpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs is zeer scherp. Het advies voor de aankoop is zeer compleet en duidelijk.

In mijn geval ging de eerst geplande installatie niet door omdat Warmgarant een technische oplossing had bedacht die helemaal niet mogelijk is. Helaas hoor je dan niets meer van het bedrijf. Ik heb overal zelf achteraan moeten bellen, zou teruggebeld worden wat niet is gebeurd. De nieuwe datum voor installatie is niet meer in overleg gegaan en het bedrijf heeft op geen enkele manier excuses aangeboden voor een aanvankelijk technisch advies dat dus helemaal niet mogelijk was.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wij hebben de nieuwe ketel laten installeren. Dat is prima gedaan en prettige monteurs. Hoe de service verder is weet ik nog niet dus kan ik nog niet optimaal over oordelen. Ik ga ervan uit dat dit ook prima verloopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering.

Niet alle opties staan ik de website. Nu moest ik eerst bellen om te vragen of ze een bepaalde thermostaat konden leveren.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel en bekwaam

Koppeling nieuwe radiator blijft 'zweten'. Verzinkte leiding had wellicht beter geweest dan koper. Ik kijk het nog even aan.

• Prijs

Pluspunten

Snel en vakkundig bedrijf.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Alles werd heel netjes afgehandeld, de ketel zat snel op zijn plek, alles keurig opgeruimd!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

top bedrijf geen andere woorden voor

niets houden zo

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vandaag een nieuwe cv ketel geplaatst. Gekocht via Warmgarant. Geplaatst door Warmte plus (Roelof Eising). Na het plaatsen moet de gasleiding worden gecontroleerd. Hier is geconstateerd dat we een gaslek hadden in de keuken. Mede door Roelf zijn veelzijdige specialisatie is dit ook perfect op gelost. Tevens een goed uitleg gegeven van de nieuwe ketel. Net bij thuis komst van mijn werk een perfect geplaatste cv ketel aan getroffen. En alles keuring opgeruimd.

Geen, ga zo door met Warmte plus (Roelof Eising) voor de installatie van de cv ketels.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ketel keurig geïnstalleerd en duidelijke uitleg over de werking. Toen later mijn koolmonoxide melder afging, waren ze binnen 10 minuten ter plaatse om de waardes te checken (het bleek aan de melder te liggen en niet aan de ketel).

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De opdracht op het afgesproken tijdstip uitgevoerd. Rekening afgeschreven na 2 maanden, kan wat mij aangaat eerder, verder perfect geregeld en alles volgens afspraak. Tot nu toe geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle offerte, goed contact en prettig verloop van de opdracht.

• Prijs

Pluspunten

ze zijn zeer geduldig

via mail mag wat sneller reageren worden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel en keurig geregeld

• Prijs

Pluspunten

- Goede monteur, alles netjes, snel en vakkundig gemonteerd en alles netjes uitgelegd. - Duidelijke uitleg van te voren en makkelijk een afspraak te maken.

• Prijs

Pluspunten

snelle levertijd, meedenkend persoon aan de telefoon tijdens het bestellen, installatie was ook correct en heel gezellig

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen