Pluspunten
Prima werk geleverd
Pluspunten
Goede service en perfecte prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Zelfs op zaterdagmiddag geregeld dat op maandag morgen om 8.30 uur de ketel werd vervangen. Wel sterk!
Pluspunten
Zeer snelle en nette service, goed geregeld.
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Binnen de afgesproken tijd was alles geinstaleerd.
Pluspunten
Snel en goed geïnstalleerd. Goede service en zeer vriendelijk.
Pluspunten
Zover perfect. Installatie zeer positief verlopen.
Pluspunten
Komen afspraak na Netjes aangesloten en opgeruimd
Pluspunten
een perfect bedrijf.vakkundige werknemers.
Pluspunten
Vriendelijk en servicegericht aan de telefoon. Kundige en gezellige installateurs die vlot werken.
VerbeterpuntenDe eerste 2 dagen na installatie bleek de ketel niet te werken, dus de fabrikant werd ingeschakeld om polshoogte te komen nemen. Toen de ketel het echter op de 3e dag prima bleek te doen en ik WarmGarant hiervan op de hoogte had gebracht, is vervolgens geen contact opgenomen met de fabrikant, die mij bleef bellen om te proberen een afspraak te maken. Ik heb toen ze mij te pakken kregen zelf moeten doorgeven, terwijl dit door WarmGarant gedaan zou worden.
Pluspunten
ik ben via internet bij Warmgarant terecht gekomen. Prettig telefonisch contact/hulp gehad en ik vond het ook ideaal om via whatsapp foto;s te sturen van mijn kapotte ketel en de afvoer/kraantjes. Uitleggen hoe die hele handel in elkaar steekt op een snikhete zolder als je ketel aan het lekken is en je 5-jarige dochter 'mama mama mama mama' roept was not my cup of tea... Maar met de foto's konden we elkaar goed begrijpen,(bedankt Anthony) en kon Warmgarant goed inschatten hoe de situatie was. ik had op zaterdag gebeld en op maandagmorgen stonden 2 sympathieke & behulpzame heren voor mijn deur. Het was snel geregeld en de heren hadden alle geduld om mij uit te leggen wat ik moest weten (ook al stond het in het boekje). De oude ketel namen ze mee en ze waren erg voorzichtig. (Waar ik met een stofzuiger nog wel eens een deuk ram in mijn gipsen muurtjes, hebben zij uiterst voorzichtig - zonder een spoor achter te laten - een loeizware ketel naar beneden gekregen en een nieuwe naar boven gekregen. Best knap. Als deze ketel het ook zou begeven (hopelijk zit ik nu de komende 20 jaar safe), zou ik weer bij Warmgarant een nieuwe bestellen. Qua prijs is het ook veel gunstiger dan bij de concurrent. ook niet geheel onbelangrijk...
Pluspunten
Nadat het warme water niet erg warm werd en er een monteur van intergas werd gestuurd om het na te kijken en bleek dat de warmwater kraan een vermenging had met koud water dat kwam door een inbouwkraan in de badkamer waar we mee aan het verbouwen waren. Belden ze 2 weken daarna of alles goed gekomen was. Dat vond erg attent en een hele goede service.
Pluspunten
Snel en zeer goede voorlichting Snelle service
Pluspunten
Warmgarant belde al snel na de bestelling op om een afspraak te maken en deed veel moeite om een monteur te vinden die op een voor mij geschikte dag kon. Prettig en vriendelijk contact!
VerbeterpuntenDe monteur liet de vloer nat achter, ik had dit graag van ze vernomen, zodat ik het direct had kunnen drogen en er niet pas achterkwam toen ik natte voeten kreeg.
Pluspunten
Erg goeie bereikbaarheid en service. Niet alleen per telefoon maar ook per mail. Eerlijke en complete informatie. Verstand van het product dat verkocht wordt.
VerbeterpuntenGeen extra vulslang en kraan plaatsen als de huidige goed is. Anders zit de klant binnen de kortste keren met 3 of 4 kranen die waarvan er maar 1 daadwerkelijk gebruikt wordt. Meer kranen is extra kans op een lekkende kraan. Als de keus aan de klant is, bijv zonder meer kosten een extra kraan (maar dus geen korting als de klant dit niet wil). Dan levert dit aan beide kanten wat op. Ook al zal het een tientje per klant zijn die nee zegt. Afdoppen van overbodige kranen is ook niet gratis.
Pluspunten
CV ketel moest per direct vervangen worden, alle afspraken is warmgarant na gekomen, van terugbelafspraak tot belofte dat de monteir om 8.00hr zou komen (was er stipt op tijd). Ook de prijs was vergeleken met mijn oude loodgieter heel netjes. (€1250,00 vs €1600-2200). Daarbij ook nog eens zeer vriendelijk allemaal Kortom zeker een aanrader!
Pluspunten
Goed advies en alles netjes geïnstalleerd!!
Er is vergeten een ondersteunende beugel onder de rookafvoer aan te brengen. Dat heb ik achteraf zelf maar gedaan.
Pluspunten
Afspraak is afspraal met een zeer goede prijs
VerbeterpuntenTijdsindeling kan beter
Pluspunten
e in de offerte genoemde prijs viel goedkoper uit,