alles prima geregeld. goede communicatie

alles prima geregeld. goede communicatie

perfect

vlotte samenwerking en vlotte levering

Super service!

Correcte en snelle afwerking

snelle directe levering

goede ervaring

stipte leveringen

stipte leveringen

Goed geinformeerd

En goede kwaliteit van de goederen

Snel en goed!

Snelle levering spa blauw voor een goede prijs, en goed verpakt! Met dozen die na gebruik makkelijk zijn weg te gooien. Makkelijk te verscheuren.

Ik ben een zeer tevreden klant

Ik ben altijd blij wanneer men beloofd, voor 17,00u besteld de volgende dag geleverd . 1 minpuntje mischien wel heel veel verpakkings materiaal,voor de rest is het dik in orde.

het wordt onuitstaanbaar dat men voor ieder cafébezoek of bestelling van 40 euro een score moet geven. zucht Hoe durft u zeggen dat bepaalde velden 'verplicht zijn'. laat ons aub gerust?

top

voor de eerste keer besteld. een paar dagen geleverd maar er zat iets niet bij. Direct telefonisch contact opgenomen en dag erna is het ontbrekende artikel geleverd. Topservice

Correct en snel

Correcte levering binnen de afgesprongen leveringstijd.

Alles prima verlopen, niks negatiefs aan te merken.

Alles prima verlopen, niks negatiefs aan te merken, zoals reeds geschreven!

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Wauw, Snelle service en super klantvriendelijk!

Ik kocht een flipover van Legamaster. De dag nadien stond de bezorger aan de deur met de levering. Een goede-correcte-snelle service. Online kan je heel wat flipovers vinden op verschillende websites... Rombouts-Neyrinck heeft echter wel een scherpe prijs! Ook aan de telefoon zijn ze heel behulpzaam bij vragen over hun producten. Hier bestellen is een aanrader!

Een prima service, zoals reeds zovele tientallen jaren!

Dezelfde klantvriendelijkheid online als in de winkel: vandaag besteld, daags nadien keurig geleverd.

Supersnelle levering in Nederland en goede koffie. De enige leverancier die ik heb gevonden bij wie je decafe in portie-verpakking kunt kopen.

Vlotte opvolging en heel vriendelijk!

Door fout in beslist.be werd 1 pakket niet geleverd mat werd daarvoor ( na mail) heel vlug opgebeld en sanderendaags reeds ontvingen we tweede pakket

Efficient, correct met goed verpakte zending en tijdige levering.

Heel positieve ervaring; voor herhaling vatbaar :) Good value for money.

fantastisch

snelle levering en kwaliteit

perfect

snelle afhandeling van de bestelling. kan niet beter

Goede website goede prijs snel geleverd

was goed verpakt maar de pakjesdiensten zullen er toch niet voorzichtig met zijn want bovenste deksel van de schuuflade kunststof stukje afgebroken daardoor schuift iets moeilijker dan onze vorige set nog beter verpakken stootvast

Prima service!!!

tevreden

Met de zeer snelle levering ben ik zeer tevreden.

Grote keuze aan artikelen, snelle levering, goede communicatie. Perfect!.

Dank voor de goede service.

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen