Excellente service met een smile!

De service van Rombouts-Neyrinck is altijd top. Ze hebben scherpe prijzen, materialen zijn vlot besteld via de handige website en indien er een vraag is kan je terecht bij een zeer behulpzaam team. Van verkoop tot levering alle medewerkers zijn even vriendelijk in hun bediening.

Alles naar wens

Breed aanbod, snelle levering, correcte afhandeling.

TOP

Vlot bestellen en snelle levering.

Bestellen, betaling, levering alles ging heel vlot

Door de positieve ervaring, zal ik in de toekomst nog bestellen bij Rombouts.

zeer snel

Bestel ieder jaar een flinke voorraad Gini. Word altijd perfekt geleverd.

Altijd perfect in orde

Makkelijk te plaatsen bestelling en een snelle levering !

Snelle en correcte uitvoering van mijn bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle levering

Grote keus producten. Vragen worden snel per mail beantwoord. Tevreden !

Snel en meewerkend

Sowieso altijd tevreden geweest. Laatste bestelling had ik verkeerd gedaan dus verkeerde product ontvangen. Na contact hierover werd dit zonder dralen bij mij opgehaald en vervangend product gebracht. Top!

Gewoon goed

Vlotte bestelling en levering.

Mijn favoriete kantoorwinkel

Steeds een perfecte service en snelle levering. Ik ben al lang geleden gestopt met naar een andere leverancier te zoeken en heb hier nog steeds geen spijt van.

Kan het nog beter ?

Ik was onderweg als rolstoelbegeleider, telefonisch afgesproken aan adres en even later heeft de bezorger het nogal onhandig pakket samen met ons tot aan het appartement gebracht, en dat ligt toch zowat 150m van de straat. Super bedankt!!!

zeer goed

zeer goed

Vlotte levering

Een aanraden om on-line te kopen en bovendien Belgisch.Dat moesten meer mensen doen.Onze Belgische webshops leveren goed werk

Mail

Ik krijg om 05:50 mails met de vraag om de firma te beoordelen.

Ruim aanbod, snelle levering. Enkel lastig voor de boekhouding dat de factuur telkens enkele eurocenten verschilt van wat er moest betaald worden via BC.

tevreden

goede samenwerking

Vlot, correct en vriendelijk.

top

Vlotte service

Snelle levering en super vriendelijk.

Snelle levering en super vriendelijk.

Snelle levering.

Producten perfect afgeleverd. Keurige verpakking. Grondige info over de leveringen.

Ruime voorraad, snel geleverd!

Ruime voorraden, kwalitatief goede producten, levering gebeurt netjes en snel!

Levering zoals gevraagd

Zeer correcte en vlugge afhandeling

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen