Geen spullen ontvangen

Nog niks ontvangen !!!

Bestelling, betaling en levering zijn heel vlot gegaan zonder problemen, zelfs in deze Corana tijden

Heel punctueel en professioneel

Livraison rapide+commande très bien emballée

Sérieux ,deuxième commande...Franchement irréprochable bien meilleur que certains sites hollandais où l'on doit des fois attendre plus d'une semaine avant d'être livré....

perfect

correct, snel

Goede communicatie en goede service.

Goede communicatie en goede service.

Nette service

Heb eigenlijk niet veel te zeggen, goede service en snelle levering.

snelle levering van de gevraagde producten

snelle levering van de gevraagde producten

Supersnelle levering!

Maandag de bestelling gedaan en dinsdag in huis! Het enige puntje van kritiek: de doos had best wat kleiner gekund. De rest: perfect!

Na wat onduidelijkheid m.b.t. de levering prima geholpen.

Het was niet aangegeven dat de order verspreid was over meerdere dagen. Uiteindelijk contact gekregen met het bedrijf en daar werd ik netjes geholpen.

Keurig verpakt en verstuurd, maar product voldoet niet aan verwachting

Ik heb Apli verstelbare boekomslagen besteld. Deze zijn echter slechts geschikt voor een zeer beperkt aantal boeken, aangezien de boekomslag alleen in de breedte beperkt verstelbaar is en niet in de hoogte. Product voldoet helaas niet aan de verwachting. Het bedrijf heeft overigens wel keurig gecommuniceerd over het retourneren en de gemaakte kosten teruggeboekt. Ik beveel het product niet aan. Het bedrijf wel.

Snelle levering en goede kwaliteit van het product!

Snelle levering en goede kwaliteit van het product!

De bestelling was verzorgd

De producten waren goed verpakt, het waren precies wat ik ervan verwachtte, de klantenservice is heel goed

Goede producten, correct geleverd!

Goede producten, correcte service

Is nog steeds niet binnen

Bezorging duurtvte lang

uitstekend en op tijd geleverd zoals vermeld bij de bestelling

Super webshop!

Een uitgebreid assortiment, goede prijzen, goede selectiemogelijkheden op de webshop, snel verwerkt en geleverd, goede communicatie en alle betaalmogelijkheden, kortom een ideale webshop!

Ik heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen. Waar blijft de rest?

Ik heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen. Waar blijft de rest?

5000 nietjes los in de doos

Rombouts was de enige Belgische online store waar ze de nietjes die ik nodig had verkochten. De store zelf is heel goed opgezet, betalingsworkflow ook, de verzending in COVID-19 tijden een dag later dan verwacht, maar dat vind ik normaal... tot ik de verzendingsdoos opende. Daar lagen 5000 nietjes los met de originele doos open en kapot. Geen buffermateriaal zoals bubbelplastic of krantenpapier zelfs. Van een bedrijf dat een online winkel heeft mag je toch verwachten dat de magazijnier weet dat koeriers met dozen gooien en dat een kleinere doos in een grotere omdoos dan makkelijk openbarst en de inhoud los komt. Heb per email Rombouts met een foto erbij geïnformeerd en kreeg een paar uur later excuses terug met het bericht erbij dat de magazijnier op de hoogte zou gesteld worden. Ik had al een boze commentaar gepost op Kiyoh; bijna meteen daarna emailde het bedrijf me en legde uit dat ze met een extern magazijn werken en dat, omwille van COVID-19 ze niet voltijds met hun eigen mensen kunnen werken. De magazijnier was al terechtgewezen en ze hadden de dag van mijn eerste mail een doos naar de winkel laten sturen om zeker te zijn dat die in orde was, om hem dan maandag af te laten geven met hun eigen chauffeur. Ik trek daarom mijn oorspronkelijke commentaar graag in.

Nog steeds mijn go-to maar deze keer ietsje minder.

Eerst en vooral niet mijn eerste bestelling, anders telkens feilloze transactie/ bestelling. Waarom weet ik niet, maar kreeg pas factuur en track&trace nadat de goederen waren geleverd. Een dag of twee na de bestelling geloof ik. Soit, dat gaat mij niet tegen houden opnieuw te bestellen in de toekomst, en hen een vijf-sterren beoordeling te kunnen geven ;-)

Snelle levering.

Een aangename ervaring en sneller geleverd dan ik voor ogen had. Misschien kleine tip voor de firma ivm milieu, mijn bestelling was qua volume redelijk klein en zat in een heel grote doos maar dat is voor mij niet het einde van de wereld, iemand anders kan daar anders over oordelen.

Steeds correcte leveringen

TOP! snelle levering

heel goede ervaring, onmiddelijk antwoord op mijn email, en de levering was snel, alleen was men het deksel vergeten te leveren maar dit werd direct inorde gebracht en ik had het de volgende dag.. kan gebeuren.. aanrader!

goed - correct en tijdig geleverd

Gewoon goed zoals het hoort.

Fijn winkelen met goede producten voor mooie prijzen.

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen