Super snel, zeer goede professionele levering. Chapeau !

Heel af en toe zal ik uw Winkel/Showroom nog bezoeken... en toekomstige bestellingen via uw site doorgeven. Prima service, ook de nalevering de volgende dag reeds !

Zelfs in deze tijden een zeer snelle en correcte levering!

Zelfs in deze tijden een zeer snelle en correcte levering!

Alles naar wens!

prima kwaliteit, lekker presentje. Vriendelijke bezorger!

Uitstekende service

Eén van de oudste en beste zaken in Antwerpen.

Tout simplement impeccable!!!

Service serieux et livraison très rapide,je recommande sans hésiter

Ik ben heel tevreden, zowel over het aanbod als over de service en de levering. Ook in Corona-tijden is hier alles prima

Direct geholpen na foute bestelling.

zeer goede produkten, aan een schappelijke prijs en snel en correct geleverd

Alles naar wens. In goede staat ontvangen.

Dank voor de levering op afstand in deze moeilijke corona tijd. Samen sterk 👍

Snelle levering van gevraagde produkten

Gemakkelijk gezochte produkten gevonden. Simpele bestelling- en betalingsafhandeling. Werd goed op de hoogte gehouden van de vermoedelijke levering.

3 april bestel ik een 3D pen, 6 april wordt geleverd, effectief ! Maandagmiddag was het hier. Heel correct en daar hou ik wel van. Dank u

Perfecte eerste ervaring.

Correcte levering voor het product dat aan al mijn verwachtingen voldeed.

De service is uitstekend!

Op tijd geleverd!

Blij dat de levering er snel was, jammer van verzendkosten

Ik had voor 95€ besteld, dus ik vind wel dat er gratis verzendkosten mochten zijn dan! Maar verder zeer content, want ik had alles s'anderdaags binnen!

Goede service en snelle levering

Dadelijk antwoord op een vraag via mail, levering binnen 2 dagen en goede kwaliteit van product.

Uitstekend!

Kleine bestelling van kantoormateriaal. Binnen 36 uur geleverd. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Veel betaalmogelijkheden. Eigenlijk geen opmerkingen. Dit bericht typen duurde langer dan de bestelling plaatsen...

Top bedrijf met top service en top mensen.

De partner bij uitstek voor al je bureaumateriaal. Snel, correct en veelzijdig.

Perfecte klantenservice

Alles wat ik besteld heb, was mooi verpakt en snel geleverd. Bovendien is de website ook handig in gebruik en zijn de prijzen normaal.

Snelle levering van goede producten

1 minpuntje: bij de bestelling werd niet vermeld dat 1 artikel niet meer in voorraad is.

bedankt voor de vlotte levering van het dubbele van mijn bestelling.

Snel geholpen, snel gevonden wat ik zocht, toch miste ik wat extra informatie over hoe de producten te gebruiken, te verwerken en de materialen te reinigen na gebruik. Stond ook niet op de verpakking van de producten. Ik was wel verbaasd alles dubbel te ontvangen, maar ben er niet rouwig om. Stond niet vermeld in de factuur, ook maar 1 keer een factuur gekregen. Nu dubbel zo veel plezier aan mijn bestelling.

Ok

Ok

Perfecte service en levering zoals aangegeven

Duidelijke website. Correcte afhandeling van de bestelling en op tijd geleverd.

Correct in afspaken en levering

Eenvoudig om bestelling in te dienen. Correcte levering van goederen met vrij performant tracking systeem.

fantastisch

alles wordt op tijd geleverd. Jammer dat de cola zero niet binnen was maar is toch geleverd binnen de week

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen