Vandaag besteld is ook echt volgende dag in huis.

Correct

Snelle en correcte afwerking van het order. Prima verpakt.

Veel aanbod, prijs/kwaliteit goed

Steeds correcte en vlugge levering

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Op de site zijn de producten duidelijk als ook de manier van bestellen. Je krijgt de producten die denkt besteld te hebben, geen andere maat, kleur,... TOP!

Super prijs voor goed product en snelle levering

Het product dat ik zocht voorradig. Een zeer scherpe prijs. Dus 2 stuks besteld. Een super snelle levering. Communicatie ivm de levering ook top!

Goede service, vlotte levering !

Zonder veel woorden, aan te raden !

Ik ontving het gewenste product en op tijd.

Zeer goede ervaring, hopelijk goede verdere samenwerking in de toekomst.

Snel, communicatief, geen verdere woorden voor.

Ik heb nog steeds de bestelling niet ontvangen

Ik heb te horen gekregen dat het bestelde goed geleverd was bij een buur maar kreeg na 4 telefoontje te horen dat dit niet het geval was. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.

Zeer goede service

Zeer snelle correcte levering! Top! Prijs/kwaliteit zeer goed.

betrouwbaar

Als iets niet duidelijk is, helpen ze me goed verder.

Snelle levering. Goed verpakt. Adequate orderafhandeling. Ook goede email communicatie bij eventuele navraag. Aan te bevelen !

Besteld na telefonisch vraag gesteld te hebben, betaald, geleverd, in gebruik :)

Binnen 24 uur geleverd onwaar, product zelf ok, wel meteen een hoop extra papierafval (catalogus)

GLS deed er enorm lang over om de hangmappen te leveren, waardoor de belofte van binnen 24u geleverd onwaar werd en we tot laat moesten aanwezig blijven om nog tijdig over het product te beschikken. Daarnaast vonden we het jammer dat er een enorme papieren catalogus mee werd opgestuurd. We hebben deze meteen weggegooid want zijn echt wel in staat om producten zelfstandig op te zoeken op een website. Het betekent echter weer duurzaamheid en carbon die we moeten offsetten. Het zou dus fijn zijn moest de mogelijkheid er zijn om geen catalogus te ontvangen.

uitstekende services

snelle levering prima kwaliteit

Geen negatief punt aan te merken. Vlotte bestelling via website, vlotte betaling en vlotte levering.

verzorgde en snelle levering

prima klantenservice en handige website

Correcte en snelle verzending

Had mijn bestelling de dag erna al

Correcte en snelle levering

Alles volledig correcto !

Amlles volledig oké

Vlotte service

Heel tevreden

om aan te bevelen

gemakkelijke manier om te bestellen - duidelijke en snelle levering.

Prijs-kwaliteit topper

Goede service - uitgebreid assortiment - uitstekende samenwerking

Goede professionele leverancier van kantoorbenodigdheden

Vlotte afhandeling via website - Veel keuzemogelijkheden - Snelle service

Paardenmarkt 112