alles in orde

mijn pakje kwam snel aan, alles in orde

zeer snel geleverd

snel en juist geleverd

Snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt.

keurig verzorgde bestelling

DHL thuis gemist, maar op afhaalpunt afgehaald, was dicht in de buurt

vlotte service

binnen een tweetal dagen is de levering aangekomen, alles verloopt correct

Goede, correcte en snelle service

De service is zeer goed, op de website is het soms wel zoeken.

Goede producten. Uitstekende service.

Het assortiment is voldoende uitgebreid. De service is uitstekend. Nog nooit problemen gehad met deze firma.

Vlot en correct.

De website is heel overzichtelijk en ik heb alles ontvangen zoals omschreven.

STRABAG Belgium is heel tevreden over zijn samenwerking met Rombouts-Neyrinck. Receptie STRABAG Belgium

Perfecte service!

Perfecte service. Zeer snelle levering en correcte prijzen. Zeer ruim aanbod.

Snelle en vlotte service

Heel efficiënt, en steeds een snelle levering. Ook naservice is onberispelijk, indien iets niet juist geleverd(zeldzaam), wordt deze meteen correct nageleverd. Ook de extraatjes (chocola, of een presentje) vallen natuurlijk in de smaak!

Snelle en vlotte service en bovendien een huis vanvertrouwen!

Ik winkel online liever bij een vaste waarde dan bij de grote ketens. Bovendien vind ik dat we onze eigen middenstand dienen te steunen. Kleine zelfstandigen hebben het al moeilijk genoeg. Deze online service is prima en correct geregeld! Daar word ik blij van 😊

Vlotte bestelling en vlotte service!

Ik kon mijn bestellingen gemakkelijk terugvinden en bestellen op de website. Betalen via factuur was geen probleem omdat het was voor ons bedrijf. Levering kwam zoals gezegd was. Top service!

Snel en goede prijs

Snelle afhandeling, correcte levering, goede prijs.

Vlotte levering binnen de voorziene tijdsspanne.

Vlotte eerste levering binnen de voorziene tijdsspanne.

Geen minpunten

Product had exact dezelfde afmetingen en kleur zoals aangegeven op de website. Correcte en vlotte levering.

ZEER POSITIEF

POSITIEF

• Personeel N.v.t.

Nog steeds niets ontvangen?

Blijkbaar werd de koffie verzonden? Ik was niet thuis, maar er lag een briefje in de bus. Hier stond niet op vermeld of ze opnieuw langskwam of dat ik de koffie ergens moest oppikken. Na ff zoeken ben ik dan bij een valk center uitgekomen waar niemand Nederlands of zeer gebrekkig sprak. Uiteindelijk heb ik het zelf uitgezocht en de zending naar de post laten komen. Dat was dinsdag. Op de post vinden ze niks en ik heb ook geen bevestiging gekregen?

snelle levertijd

Zeer snel geleverd en alles netjes ingepakt

Ideale zakjes

Ideale verpakking zakjes voor koekjes. Vlugge levering en tracing van het pakje.

• Personeel

Snelle levering en aankoop volgens beschrijving op site .

Prima aankoop , snelle levering (volgens afspraak) gemakkelijke betaling met nadien de nodige documenten .

een eerste geslaagde ervaring

alles is zeer correct verlopen

• Personeel N.v.t.

Prettige samenwerking, en perfecte service.

• Personeel

snelle afhandeling van mijn bestelling

prima service

• Prijs N.v.t.