Goed product en een goede prijs. Zeer goede en vriendelijke klantensevice. En bliksemsnelle levering, 's-middags besteld en de volgende ochtend ontvangen. Hartelijk dank.

Correct

Zoals steeds, correct en op tijd geleverd.

verkeerde producten geleverd

1/3 van de geleverde producten was drank met een niet bestelde smaak. Jammer Een vorige bestelling was wel correct

Hele fijne samenwerking!

Als jeugdorganisatie, reeds meerdere jaren klant, steeds prima levering en hele goede opvolging als er iets niet duidelijk is.

Rapper in huis dan gedacht

Alles is vlot verlopen

samenwerking top

samenwerking top

Vlotte, correcte afhandeling.

Vlotte correcte afhandeling. Bij een betalingsmoeilijkheid, kwam ik vlot aan de lijn, had men dadelijk zicht op de situatie en hielp men mij vlot verder. Het pakketje kwam de volgende dag al aan.

Snel en vriendelijk contact

Zeer vriendelijk contact, snelle levering ook! Website heeft een kleine update nodig, aankoop loopt fout bij het ingeven van adres uit Belgie! Site zoekt Belgische straat enkel in Nederland, en blijft daar sputteren! Maar zoals alles, klein probleem die snel kan worden opgelost! Mooie site, met leuke produkten, en met een fijn bediening!

Geen opmerkingen, alles prima verlopen.

Geen opmerkingen, alles prima verlopen.

perfecte afhandeling bestelling

Bestelling na 1 dag reeds geleverd. Betaling in orde en zeer goed product. Aan te bevelen.

Zeer goede service

Bestelling en levering verliep zeer vlot. Eén opmerking, bij het papier dat ik bestelde was niet duidelijke aangegeven dat het over grijs gerecycleerd papier ging. Dat was een verrassing toen ik de eerste riem opende, maar is uiteindelijk niet zo erg.

Correct in alle opzichten

Het bestelde artikel was niet in voorraad. Dat stond duidelijk op de site. Op mijn vraag wanneer dit zou geleverd worden, kwam snel een duidelijk en correct antwoord Suggestie. Pro acties mailtje zenden?

Alles prima in orde

Hi, Mijn bestelling werd precies naar wens op tijd geleverd. Bedankt.

Een vlotte en correcte levering.s'avonds bestel de volgende dag in huis

Netjes geleverd

Netjes

Alles correct

Zoals steeds, alles correct en op tijd geleverd.

Vlugge levering

top service

de service die jullie leveren is super! leveringen komen heel vlot toe en ieder krijgt een aanspreekpunt om vragen te stellen, dit loopt zeker vlot!

Vlotte levering.

Aangezien dit een online bestelling was , was het niet duidelijk hoe de factuur zou worden bezorgd. Ik kreeg die uiteindelijk per mail. Deze methode van factuur levering misschien beter vermelden op de website.

Zeer aanbevelingswaardig.

Prima kwaliteit en uiterst snel geleverd

vlot besteld en geleverd

Bij de bestelling was ik mijn straatnaam vergeten in te vullen. Ik werd direct opgebeld om dit op te lossen. De levering was ook binnen de voorgestelde termijn.

goede samenwerking

snelle levering, altijd correct

doe jaarlijks één bestelling

Correct, goede prijs en snel

Niet alledaags kantoorartikel toch in voorraad, aan goede prijs en zeer snel geleverd.

Paardenmarkt 112

2000 Antwerpen