Pluspunten

Webton heeft ons in een zeer onderscheidende markt onderscheidend weten te maken, chapeau

Pluspunten

Super tevreden, ik heb geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Dankzij Webton heb ik weer een nieuwe online identiteit. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Als kers op de taart kreeg ik kosteloos een aantal SEO teksten aangeboden waardoor mijn website ook nog eens goed word gevonden door zoekmachines.

Pluspunten

zeer tevreden over de nieuwe website, bedankt webton

Pluspunten

In Martijn heb ik een vast aanspreekpunt, dit vind ik erg fijn! Hij geeft mij tips om de website te verbeteren en zorgt ervoor dat mijn link profiel verbeterd. Door Webton - en Martijn in het speciaal - is mijn website op meerdere posities gestegen in Google.

Pluspunten

Erg positief over de Google campagne die Webton voor mijn website heeft opgezet. De resultaten waren naar enkele weken al zichtbaar

Pluspunten

Nieuwe website laten ontwikkelen voor onze bloemenwinkel. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Bedankt!!

Pluspunten

Tevreden over de diensten die ik afneem. Op het moment dat ik een keer een probleem heb met mijn website wordt dit snel opgelost door support

Pluspunten

- Mooi resultaat van nieuwe website - Linkbuilding campagne werpt zijn vruchten af - Goede support afdeling die mij helpt met al mijn vragen

Pluspunten

Ik heb een nieuwe website laten maken door Webton. Kevin heeft er voor gezorgd dat de website van A tot Z kloppend is. De eerste reacties van klanten zijn zeer positief.

geen

Pluspunten

Super service, ik zal webton zeker aanbevelen

Pluspunten

prima behandeld door medewerkers van Webton en goed voorgelicht over linkbuilding resultaat nu na 2 maanden nog niet zichtbaar

Pluspunten

Webton heeft nieuwe links naar mijn website verwezen én ook nog eens oude (schadelijke) links verwijderd om mijn gehele linkprofiel een boost te geven. Mijn posities in de zoekresultaten van Google zijn hierdoor zichtbaar verbeterd.

Pluspunten

We zijn erg blij met de nieuwe website die Webton heeft gemaakt. Hij ziet er mooi uit en is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk.

Geen, alles is naar wens verlopen

Pluspunten

Website is binnen de deadline opgeleverd, goede communicatie tijdens het bouwproces. Doordat ik precies wist waar ik aan toe was ben ik niet voor verassingen komen te staan. Erg blij met Webton en het eindresultaat

Pluspunten

Ik neem het L-pakket af bij Webton en ben tevreden met de resultaten die ik na driekwart jaar heb boekt. Op drie zoekwoorden ben ik reeds de top drie van Google ingekomen terwijl twee andere zoekwoorden positie één hebben weten te behouden.

Pluspunten

Guter Service und gute Qualität Website geliefert.

Pluspunten

Super website ontworpen door Webton! Ook het begrip aftersales is voor de medewerkers van Webton niet vreemd. Ik word nog steeds optimaal geholpen met al mijn vragen.

Pluspunten

- Goede en open communicatie; - Transparantie; - Hoger in Google gekomen dankzij Linkbuilding.

Pluspunten

webton is een erg goede partij om website te laten maken

Pluspunten

Erg tevreden over de verschillende diensten van Webton. Vorig jaar ben ik online gegaan met een nieuwe website, hier ben ik erg tevreden over. Op dit moment voert Webton de linkbuilding voor mij uit en schrijft men de maandelijkse nieuwsbrief. De samenwerking verloopt prettig en het contact is goed.

Pluspunten

Goed behandeld bij Webton, men heeft er voor gezorgd dat mijn nieuwe website goed aansluit bij mijn wensen. Ik vond het erg prettig dat Kevin mij tijdens de presentatie van het eindresultaat alle ins en outs van de website heeft laten zien

Ik heb geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

Goede service en vragen worden snel afgehandeld door de support afdeling

Pluspunten

Zowel een nieuwe website bij Webton laten ontwerpen als trouwe klant van linkbuilding. Beide diensten zijn mij goed bevallen. Twents nuchter bedrijf, doen geen valse beloftes en komen na wat ze zeggen.

Pluspunten

Nieuwe website en logo laten ontwikkelen, over beide tevreden.

Oelerweg 95

7555GL Hengelo