Pluspunten

Ik heb in Webton een goede en betrouwbare linkbuilding partij gevonden. Doen wat ze beloven en soms nog net iets meer. Complimenten aan Martijn die altijd een stap verder denkt en daardoor goede adviezen weet te geven

Pluspunten

In de markt van bloemen is erg veel concurrentie, ondanks dat heeft Webton het voor elkaar gekregen om enkele top drie posities in Google te krijgen. Ik ben dan ook een blij mens en zeer tevreden over Webton.

geen

Pluspunten

tevreden over verbeterde posities sinds ik samenwerk met webton

ik wil het webton support team ook 's avonds kunnen bereiken

Pluspunten

Ik heb de linkbuilding van mijn website uitbesteed aan Webton. Naast dat ik op diverse zoekwoorden in Google ben gestegen ben ik ook erg te spreken over de maandelijkse reports en on-site SEO adviezen die ik van Webton krijg. Dat maakt van Webton niet alleen een goede partner maar ook nog eens een goede sparringspartner!

Pluspunten

mooie website gemaakt door webton. super service!!

Pluspunten

Al enkele jaren ben ik klant bij Webton, ik heb mijn website bij ze laten ontwikkelen en breng ook de linkbuilding bij Webton onder. Ik ben erg tevreden over hoe het loopt. Op het moment dat ik met een vraag zit dan is deze binnen enkele uren door het supportteam opgelost.

Pluspunten

Webton is een betrouwbare partner voor het laten uitvoeren van linkbuilding!! doen geen valse beloftes en komen na wat ze zeggen

kan ze zo niet bedenken

Pluspunten

Webton heeft onze website niet alleen ontworpen, maar zorgt er tevens voor dat ik goed gevonden wordt in Google. Korte en directe lijnen werken erg prettig. D.m.v. diverse modules is mijn website een echt marketinginstrument geworden.

Pluspunten

- Goede service en meedenkende medewerkers. - Linkbuilding heeft effect op onze posities in Google.

We willen graag hetzelfde uur nog teruggebeld worden.

Pluspunten

Webton heeft mij een duidelijk advies gegeven en denkt mee met mijn eigen wensen over de website. Samen zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Onze klanten zijn erg positief over de nieuwe website

Pluspunten

heb bij diverse bedrijven een prijsopgave opgevraagd, het gevoel dat ik bij Webton kreeg was meteen goed. Ze luisteren naar de klant en de lijnen zijn kort. Ik vond het een prettige samenwerking en het resultaat mag er ook zijn. De klanten zijn erg tevreden over onze nieuwe website.

Pluspunten

Perfect. Zeer klant gericht, hele goede ervaring mee

Pluspunten

de samenwerking met webton loopt nu drie maanden. Ondanks dat er belooft is dat ik nog niet direct resultaat hoefde te verwachten in de eerste twee maanden zie ik wel degelijk resultaat

Pluspunten

De website voor ons accountantskantoor was erg verouderd. Webton heeft ons van goede adviezen voorzien en heeft een nieuwe hedendaagse website voor ons ontworpen. De klanten zijn zeer enthousiast over onze nieuwe website. Via deze weg wil ik ook Rogier nog bedanken voor zijn support tijdens het gehele proces. Ik had in Rogier een vast aanspreekpunt en dit vond ik erg fijn.

Pluspunten

Perfect. Zeer klant gericht, hele goede ervaring mee

Pluspunten

Ik werk inmiddels een jaar samen met Webton, binnen dit jaar zijn de posities in Google aanzienlijk gestegen.

Ik krijg verschillende mensen aan de telefoon op het moment dat ik Webton bel, ik spreek liever direct de juiste persoon. Op het moment dat ik vraag naar mijn vaste aanspreekpunt wordt ik wel direct doorverbonden.

Pluspunten

De klant is koning is bij Webton niks aan gelogen. Geweldige service!

Pluspunten

super

geen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en accuraat. In Martijn heb ik een vast aanspreekpunt bij Webton en dat vind ik erg prettig. Snelle reactie op telefoon en e-mail.

Pluspunten

Trots om mijn nieuwe website aan mijn klanten te kunnen laten zien! Mijn wensen zijn goed opgenomen in de nieuwe website en daardoor past dit helemaal bij mijn identiteit. Het eindresultaat is ontzettend gaaf, bedankt Webton!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

twentse nuchterheid daar houd ik van! de lijnen zijn kort en dat heeft geleid tot een mooi resultaat

ik ben zelf niet echt handig met computers en websites, hierdoor had ik laatst in het weekend een probleem die niet opgelost kon worden voor mij zou het handig zijn als ik ook in het weekend bij webton terecht kan

Pluspunten

Als leek op het gebied van websites maken heeft Webton voor mij een website gemaakt die ook nog eens goed vindbaar is in de zoekmachine.

Pluspunten

Webton hat eine neue Website für uns entworfen. Der Service und die persönliche Behandlung, die Webton anbietet, sind sehr gut. Klasse!

Pluspunten

erg tevreden over de samenwerking met Webton, de samenwerking lijkt na enkele maanden zeker zijn vruchten af te werpen.

Pluspunten

Gisteren heb ik telefonisch contact gezocht met Webton om te kijken hoe hun mij kunnen helpen met het verbeteren van mijn posities in Google. Ik kreeg Martijn aan de lijn en na het e.e.a. te hebben geïnventariseerd kwam hij later die dag met een voorstel om mijn posities te kunnen gaan verbeteren. Dat noem ik nou nog eens service!

Oelerweg 95

7555GL Hengelo