Pluspunten

Wij besteden voor onze klanten de linkbuilding uit bij Webton. Hierdoor kunnen wij ons focussen op de on-site SEO. De klanten die Webton onder beheer heeft zijn allemaal erg tevreden. De combinatie van onze eigen dienstverlening met de dienstverlening van Webton heeft gezorgd voor vele successen.

Pluspunten

ik ben nu een goed half jaar klant, in de eerste 1.5 maand merkte ik nog niet direct resultaat. doordat ik de indruk had gekregen dat er vrijwel direct resultaat te zijn begon ik mijn twijfels te krijgen over Webton. Deze twijfels bleken echter niet terecht. Na enkele maanden werd het resultaat steeds zichtbaarder met enkele top drie posities als resultaat. top!

geen tips

Pluspunten

Webton is een betrouwbare partner om je website te laten stijgen in Google. Ik ben bij Webton uitgekomen om mijn linkbuilding uit te besteden, naar loop van tijd bleek ik nog niet de gewenste resultaten te behalen. Door het meedenkende vermogen van de werknemers van Webton bleek mijn website niet goed SEO-geoptimaliseerd te zijn. Ik heb hun adviezen geïntegreerd en binnen een maand merkte ik direct resultaat.

geen

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Webton. Sinds september hebben wij een nieuwe website en de eerste offerte aanvragen komen al binnen. Top gedaan!

Pluspunten

De samenwerking met Webton verloopt prettig en snel. Bij vragen hebben de enthousiaste medewerkers mij altijd direct en vakkundig te woord gestaan, waardoor samen naar het beste eindresultaat gewerkt wordt.

Pluspunten

Goede strakke samenwerking, vlotte en open communicatie.

Pluspunten

Altijd meedenkend om tot een mooi eindresultaat te komen. Erg sociale mensen met een Twentse nuchterheid; prettig om mee samen te werken!

Pluspunten

Erg fijne samenwerking als tekstschrijver/copywriter met Webton. Duidelijke communicatie, snelle publicatie, opbouwende feedback.

Pluspunten

Persoonlijk. Reageren snel en werken nauwkeurig!

Pluspunten

- snel en accurate support bij alle problemen -personeel weet waar het mee bezig is en zet zich voor de volle 100% voor jouw in

Pluspunten

Tevreden over de samenwerking met Webton. Ze gaan persoonlijk en met aandacht te werk!

Pluspunten

Kennis van zaken, goede bereikbaarheid.

Pluspunten

Een organisatie die absoluut waarmaakt waar ze voor staan en altijd volgens afspraak. De omgang met de mensen die bij Webton werken is zeer persoonlijk en dat maakt het erg prettig om zaken te bespreken. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner.

Pluspunten

Enkele maanden geleden zijn we met ons makelaarskantoor in zee gegaan met Webton, om de vindbaarheid van ons makelaarskantoor op Google te optimaliseren. Het contact met Ton Heerze van Webton is erg plezierig, hij reageert snel op vragen en houd me periodiek op de hoogte van de resultaten.

Pluspunten

Denken altijd mee en niets is te gek!

Pluspunten

Het team van Webton denkt heel fijn mee en komt afspraken altijd na! Een verademing om mee te werken, aangezien zij het traject echt bewaken en je dus niet steeds achter een partij 'aan hoeft te vangen'. Van strategie / doelgroep bepaling / online boodschap, tot het daadwerkelijk vertalen van je verhaal in een ontwerp en goed werkende website. De kwaliteit is goed, het eindproduct geweldig, zonder het onnodig ingewikkeld te maken. Super dus!

Pluspunten

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Webton. Ze zijn makkelijk te bereiken, transparant en nemen altijd de tijd om je te woord te staan.

Pluspunten

Webton levert super goede diensten en een uitstekende service. Snel, duidelijk en resultaat gericht. Kortom een TOP bedrijf!

Pluspunten

De samenwerking met Webton ervaren wij als erg goed. Duidelijke en klantvriendelijke communicatie, betrokkenheid en altijd een snelle reactie op vragen.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Uitsluitend positieve ervaring met (web)Ton :) Duidelijke communicatie / korte lijnen / gunfactor!

Pluspunten

De samenwerking met Webton loopt inmiddels alweer anderhalf jaar en bevalt meer dan uitstekend! Erg aardige mensen, vlotte communicatie en bovenal heel betrouwbaar. Bovendien een zeer kundig internetbureau met veel expertise op het gebied van webdesign, e-commerce, SEO en linkbuilding. Aanrader!

Pluspunten

De samenwerking met Webton verloopt erg prettig. De communicatie is duidelijk en afspraken worden nagekomen!

Pluspunten

De samenwerking met Webton verloopt over rolletjes! Gemaakte afspraken worden nagekomen en de communicatie is altijd vriendelijk en professioneel. Daarnaast wordt er zeer snel gereageerd op vragen. Het is prettig samenwerken!

Pluspunten

Eenvoudig, helder, betrouwbaar, en dat alles met een brede glimlach. Heel fijn!

Pluspunten

Zeer soepel in de communicatie en komen de gemaakte afspraken netjes na!

Oelerweg 95

7555GL Hengelo