Pluspunten

Al enkele jaren heb ik de linkbuilding van mijn website ondergebracht bij Webton. In het begin stadium was het afwachten wat de resultaten gingen doen, na ruim een half jaar begon ik de eerste positieve verschuivingen te zien. Linkbuilding door Webton loont! Sinds het begin van dit jaar heb ik ook mijn Adwords campagnes ondergebracht bij Webton. Ik vind het prettig dat Webton mij zowel op SEO als SEA gebied kan ondersteunen

Pluspunten

Prettig zaken te doen met Webton. Onze website is nu een goed jaar online en de ondersteuning die wij nog steeds krijgen van Webton is prettig. Op het moment dat ik een wijziging op mijn website wil doorbrengen wordt dit kosteloos binnen 24 uur gedaan. Ook worden er automatisch (beveiligings) updates voor mij uitgevoerd

Pluspunten

Een jaar geleden met Webton in zee gegaan, o.a. om een nieuwe website te bouwen. Over de resultaten hiervan zijn we zeer tevreden. Een professioneel bedrijf met deskundige medewerkers

Pluspunten

Webton heeft voor mij de website ontwikkelt en de basis van SEO uitgevoerd. Ik ben tevreden over de samenwerking en het resultaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het duurde even voordat linkbuilding aansloeg, maar naar een halfjaar zie ik de eerste positieve wisselingen in de Google rankings.

Pluspunten

Enkele maanden geleden heb ik door Webton een nieuwe website laten ontwikkelen. Afgelopen week is deze website online gegaan. Een mooi / fris design en een erg gebruiksvriendelijke website. Top. Daarnaast ben ik sinds de afgelopen week ook afnemer van linkbuilding. Het eerste gesprek wat ik hierover heb gehad is veel belovend.

Pluspunten

De campagne resultaten zijn overweldigend, ik ben met meerdere zoektermen de top tien binnengedrongen. Hulde.

Pluspunten

Sinds ik met Webton samenwerk, wordt ik beter gevonden in de zoekresultaten van Google. De passie en deskundigheid van de medewerkers van Webton stel ik zeer op prijs.

Pluspunten

super, ben erg tevreden over mijn nieuwe website

Pluspunten

super nieuwe website, strak design en gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Webton heeft een breed specialisme onderverdeeld onder verschillende medewerkers. Men weet mij keer op keer te verassen met nieuwe oplossingen en ontwikkelingen

Pluspunten

Super tevreden over alle diensten (linkbuilding, adwords, website onderhoud) die ik bij Webton onderbreng. Geen op of aanmerkingen

Pluspunten

Nieuwe website ontwikkelt voor een voetbalfansite. - Voortraject was professioneel, kick-off werd door Rogier goed verzorgd - Vast contactpersoon - Webton denkt met je mee en met elkaar komen we tot andere inzichten De website is vorige maand live gegaan en de reacties zijn overweldigend

Pluspunten

Website, online marketing, adwords. Ik ben blij Webton te hebben als partner van mijn online gebeuren. Komen afspraken na en de prijs / kwaliteit verhouding is beter dan andere bureaus

Pluspunten

Webton ondersteund mij d.m.v. linkbuilding, ik ben blij verrast welke invloed dit heeft op mijn posities in de zoekresultaten. Laatst kreeg ik onverwacht een e-book toegestuurd met daarin on-site SEO tips, dat noem ik nou nog eens meedenken.

Pluspunten

Heel positief, erg klantvriendelijk, staan altijd klaar om je te helpen en denken met je mee

Pluspunten

Positief, nemen de tijd wanneer nodig en houden me gevraagd en ongevraagd op de hoogte. Prettige samenwerking!

Pluspunten

Ik werk al jaren met Webton. Webton is het bureau waar je moet zijn voor doeltreffende Online Marketing.

Pluspunten

Webton heeft enkele weken geleden onze nieuwe website gepresenteerd. Het traject verliep volgens plan, de begeleiding vanuit Rogier was optimaal en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat

Pluspunten

Deskundig, klantvriendelijk en heldere communicatie tijdens onze samenwerking

Pluspunten

Ik heb samengewerkt met Webton voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Het contact met Rogier verliep prettig en ik merkte dat de tijd en kosten zo efficiënt mogelijk worden ingezet voor het optimale resultaat. De samenwering is soepel verlopen

Pluspunten

Als klant sta ik bij Webton hoog in het vaandel. Ik ben sinds 2014 al klant bij Webton en merk dat ik met behulp van mijn nieuwe website en de stijgende posities in Google ben gegroeid als bedrijf.

Pluspunten

Webton is een prettig bedrijf om mee samen te werken. De mensen van Webton denken goed met mij mee en hebben verstand van zaken, ze geven goed en uitgebreid advies.

Pluspunten

- Kwaliteit links aangelegd en daardoor gestegen in Google - Goede communicatie, overdag altijd te bereiken voor al mijn SEO vragen

's Avonds niet bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mijn garage bedrijf is eindelijk gestegen in google duurde even maar heb na halfjaartje dan toch resultaat

Oelerweg 95

7555GL Hengelo