Pluspunten

- Maandelijkse update van Google posities - Staan klaar voor al je vragen, ook voor diensten (on-site SEO optimalisatie) wat ze zelf niet uitvoeren - Resultaat, ik ben enkele plekken gestegen in de zoekresultaten van Google

Pluspunten

Nieuwe website nodig? Laat dat maar aan Webton over. Ik heb zelf niet de technische know-how om een website te maken, maar had wel een duidelijk beeld van hoe het eruit moest zien. Dankzij het team van Webton - en in speciaal Kevin - ziet onze nieuwe website er fantastisch uit!! Bedankt!!

Pluspunten

al enkele jaren is webton mijn webmaster. nu is mijn 2e website online gegaan is erg mooi

geen ik beveel iedereen aan

Pluspunten

- Klantvriendelijkheid - Heldere communicatie / uitleg - Eind resultaat van de website - Prijs/kwaliteit verhouding

- Redelijk gebonden aan kantooruren, heb twee keer na zessen gebeld en er was helaas niemand meer aanwezig

Pluspunten

Fantastische ervaring met de linkbuilding van Webton. Door de deskundige werkwijze van Ton en Martijn is mijn linkprofiel sterk verbeterd. Ik was zelf begonnen met het linkbuilden maar kwam er naar verloop van tijd achter dat ik juist zakte in de zoekresultaten van Google. Toen ik aan de bel trok bij Webton merkte ik direct dat ik met een specialistische partij te maken had. Geen moment spijt van de keuze en gelukkig heeft Webton de dalingen in de zoekresultaten weer recht weten te breien.

Pluspunten

Door middel van een linkbuilding campagne heb ik mijn top drie posities in Google terug weten te krijgen. Erg tevreden.

Pluspunten

mooie locatie in de kerk in Hengelo, vanaf moment één had ik direct het wow-gevoel. Toen ik mijn nieuwe website voor het eerst zag had ik nog steeds dat wow-gevoel. Fantastisch gedaan Webton!!!!

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de linkbuilding campagne die ik bij Webton heb uitgezet. Martijn zorgt voor een open en heldere communicatie en beloofd niet meer dan hij waar kan maken. Door de kwalitatieve links die Webton heeft aangelegd heeft mijn website een boost gekregen in Google.

Pluspunten

- Kwaliteit van nieuwe website - Korte lijnen en daardoor heldere communicatie - Twents bedrijf

Pluspunten

Erg klantgericht en behulpzaam, ik heb met mijn campagne goede resultaten weten te behalen

geen

Pluspunten

service en resultaat

Pluspunten

Ik vond het lastig mijn pagina's op te vullen met voor SEO geoptimaliseerde teksten. Webton heeft me hier uitstekend bij geholpen en hierdoor ben ik gestegen in de zoekresultaten van Google.

Pluspunten

Ik heb een website laten ontwikkelen voor vakantiewoningen op Sint Maarten, Webton heeft het vakantie gevoel optimaal naar boven weten te brengen.

Pluspunten

Erg tevreden over de linkbuilding campagne die Webton voor ons heeft opgezet. Na enkele maanden zag ik al resutlaat

x

Pluspunten

Door linkbuilding van Webton ben ik enkele plekken gestegen in Google. Ik merk echt dat linkbuilding mij heeft geholpen om het laatste zetje in de goede richting te geven

Pluspunten

- Schönes Design für neue Website - Benutzerfreundliche Website entworfen - Gute Kommunikation - Gutes Preis-Qualitäts-Verhältnis

Pluspunten

erg tevreden. waarom ik tevreden ben is de service, klantvriendelijkheid en resultaat wat ze leveren

Pluspunten

Voor mijn Bed & Breakfast in Kopenhagen heb ik een nieuwe website laten ontwikkelen. Doordat ik nog maar net van start ben gegaan heb ik gekozen voor een Nederlandse partij. De keuze is op Webton gevallen omdat de communicatie vanaf de offerte aanvraag vlot en soepel verliep.

Pluspunten

Ik vond het altijd lastig alle leden van onze vereniging te voorzien van een maandelijkse nieuwsbrief. Naast dat ik de tijd niet had voor het schrijven van de nieuwsbrief kon ik ook niet goed met het systeem overweg. Doordat Webton een nieuwsbrief module in mijn website heeft ingebouwd en ook nog eens de nieuwsbrief voor mij schrijft krijgen al onze leden een frisse maandelijkse nieuwsbrief.

Pluspunten

Super tevreden over de uitgevoerde linkbuilding

geen

Pluspunten

Samen met mijn neef heb ik een meubelzaak in Duitsland. Op het gebied van marketing ben ik niet goed bij en al helemaal niet in Duitsland. Met behulp van Martijn heb ik onze Duitse website hoog in Google kunnen krijgen op de samen gekozen termen.

Pluspunten

Webton heeft een nieuwe website ontwikkelt voor onze sportzaak. Zijn erg tevreden over het resultaat en de wijze waarop de producten gepresenteerd worden.

Pluspunten

Omdat mijn webshop zich zowel op de Nederlandse, Duitse als Belgische markt richt was het voor mij erg moeilijk om vindbaar te zijn bij mijn gehele doelgroep. Door de hulp van Webton ben ik in alle drie de Google varianten goed vindbaar!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb gemerkt dat er in de wereld van online marketing een groot verschil zit tussen daadwerkelijk kunnen en zeggen dat ze het kunnen. Om deze reden ben ik een half jaar terug overgestapt naar Webton. Tot nu toe ben ik goed behandeld en tevreden over de geboekte resultaten. Ik hoop op korte termijn enkele top posities in Google te krijgen.

Pluspunten

Tevreden over onze nieuwe website, ik verwacht dat de website met de nog te maken features een groot succes word

Oelerweg 95

7555GL Hengelo