Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Aflevering in door mij zelf opgegeven dag, prima op de oprit neergezet. Netjes gestapeld en goodëkwaliteit vh hout
22 September 2024
hlcm
Haarlem
Zie boven
Beveelt niet aan
29 May 2024
Gerard
Noordwijk
Eerst op het verkeerde adres Daarna telg uitgelegd waar hij moet zijn en de sleutel kon halen bij de buurman. Heeft het gewoon buiten gezet. Jammer.
Beveelt niet aan
7 May 2024
Jan Caspers
Brummen
Lekker vlot geleverd. De transporteur heeft echt haar best gedaan om de pallet in de tuin te zetten
7 February 2024
Theo
Heerhugowaard
Correct op tijd geleverd. Bezorger behulpzaam. Kwaliteit van het beuken uitstekend.
24 January 2024
Steef
Leiden
bestelling s'middags om 15.30 uur geplaatst volgende dag om 08.00 al in huis. Chauffeurs zijn ook altijd zeer service gericht. Kwaliteit van het hout ook prima. Kortom 5 sterrren.
18 January 2024
Ta
Lelystad
Het was niet duidelijk dat je een exacte datum moet ingeven.
16 January 2024
Henk
Weesp
Snelle levering heel tevreden!
12 January 2024
Leonie
Bergen NH
Diverse malen al besteld. Nu geperste blokken uit de Oekraïne. Volgens mij niet in assortiment. Goede, verantwoorde keuze vonden wij in deze tijd.....
11 January 2024
Saga
Schelluinen
Extra blij deze keer, omdat van de 88 netten eikenhout er misschien in totaal 4 netten bij zaten met mega grote blokken. De rest was echt allemaal fantastisch gekloofd en kan zo de haard in. Dat is met regelmaat wel anders! Vaak echt veel te grote blokken en kan je alsnog zelf aan de gang... Mara voor de rest: prima service, houden je goed op de hoogte en keurige levering
11 January 2024
Elsemieke
Huizen
De producten zijn prima. Het bestellen an hojt is een eitje. De levering gebeurt met een fijn bedrijf met prettige chauffeurs.
9 January 2024
André M.
Twisk
Zoals gewoonlijk weer perfect en netjes geleverd. Mooi hout en weer op de juiste plek geplaatst, super service
9 January 2024
roland
Waalwijk
Snelle en goede levering - service !
4 January 2024
Casper Paulussen
Naarden
Wij hebben 2 pallets eikenhout gekocht Er zit wel een (te) groot verschil in de kwaliteit tussen deze beide pallets. 1 pallet mooie zware hoekige blokken en de 2e pallet met veel klein licht spul. Volgende keer graag rekening mee houden op dit adres, of moeten wij reclameren?
2 January 2024
Jelle J.
Leeuwarden
Keurig op tijd is het hout geleverd door een heel aardige chauffeur.
22 December 2023
Hans
Den Haag
Eenvoudig te bestellen en te plannen datum levering
17 November 2023
Peter
Spijkenisse en Scheveningen
Levering geheel naar wens uitgevoerd
1 November 2023
J.
Maassluis
Super netjes geregeld allemaal. Netjes gebeld van te voren. Snel geleverd! Alleen heel veel te grote blokken die moet ik zelf eerst nog 1a2x kloven anders passen ze niet in mn kachel(heb wel een flinke kachel) Dit probleem had ik vorig jaar niet.
29 September 2023
Dylan Kosterman
Breukelen
Goed bevallen
28 September 2023
Edo
Apeldoorn
Prima en duidelijke website. Snelle levering van prima hout door een vriendelijk en behulpzame chauffeur.
20 September 2023
Goed en droog hout
10 August 2023
Roy
Nieuwkoop
Makkelijk bestellen. Afspraken worden stipt nagekomen. Goede keuze transport onderneming. Chauffeur denkt zeer goed mee. Uistekende transport service.
27 July 2023
Steef
Leiden
Duidelijk op tijd en snel geleverd
25 July 2023
Rene Seubring
Ekehaar
Bestelproces is een eitje, de kwaliteit van het hout is uitstekend. De informatie over wat wel en niet bestelbaar is, kan duidelijker- dat zou ergernis schelen. De chauffeur van vandaag was een topper die fijn meedacht!
9 June 2023
Agnes
Deventer
Gedreven in onze zoektocht naar de beste kwaliteit haardhout voor jou. Altijd ovengedroogd, vochtpercentage <20% en daardoor direct te stoken. Geen rook, geen overlast en geen ongedierte. Heb je hulp nodig bij de haardhout keuze? Neem dan contact met ons op 088 101 91 44.
burg roosmale nepveulaan 12
7313EZ Apeldoorn