Uitstekend ervaring

Lekkere thee, Tijdige levering. Goede kwaliteit voor matige prijs.

Een heerlijke moment van rust in elke slok :)

Ik waardeer de kwaliteit, je proeft dat er zorg en kwaliteit in zit!

Toppie

Snelle levering van kwaliteits producten.

Sehr gut!

Vielen Dank für die sehr schnelle Lieferung und Verpackung. Wir lieben Ihren Tee wirklich und sind dankbar, dass es Sie gibt. Ich wünsche Ihnen noch viele dankbare Kunden und freue mich auf neue Geschmackserlebnisse.

Kwalitatieve thee, snel geleverd

Doet wat belooft, kwalitatieve thee, weten duidelijk waarover ze het hebben en erg snel geleverd. Wat wil een mens meer?

Heerlijke thee met een uitstekende levering

Ik ben groot fan van de Jiaogulan thee. Heerlijk van smaak, goed voor regulering van bloeddruk, het heet in China niet voor niets het onsterfelijkheidskruid. Deze thee is bijzonder lastig te verkrijgen, dus ik ben blij dat Mingtea de Jiaogulan wel verkoopt. Dat mijn bestelling steeds weer soepel verloopt en de levering naar Nederland top én razendsnel is, het maakt mij tot een tevreden en blije vaste klant! Mingtea, wat zou ik zonder jullie zijn.

Absolument fantastique.

C'est ma deuxième commande chez Mingtea, et je suis une nouvelle fois ravie par le choix et l'excellent rapport qualité-prix. Cette boutique est un must pour les amateurs de thés inoubliables. Je suis vraiment fan des thés blancs et pu'er crus de Mingtea. Merci <3

Super tevreden

De thee is van uitstekende kwaliteit. De levering was heel snel, de dag erna had ik mijn bestelling al in huis. Ik ben super tevreden en bestel hier zeker opnieuw!

Um ehrlich zu sein kann ich wenig sagen; alles lief hervorragend ab.

Als bei mir der Tee auszugehen drohte hab ich Nachschub bei ihnen bestellt und er war innerhalb von 3 Tagen da. Was die Teesorten betrifft, die ich bisher beordert habe kann ich sagen, dass sie für mich immer eine Überraschung waren.

Superbe dégustation

De très bons thés que je déguste avec beaucoup de gourmandises.

Rapide, simple et efficace

La commande a été traitée rapidement et efficacement. Le délai de livraison a été plus rapide que ce que j'imaginais

Excellent service

Super quality product and fast delivery.

Vlotte service, en vooral lekkere thee

Gemakkelijk om te bestellen, vlotte levering. Goede communicatie. Maar vooral lekkere thee.

The best !

I like this products!

Beste verhoging prijs kwaliteit maar het niet goedkoop hè De levering was aan de traagste kant. Aanrader

Excellent

Tout est parfait, commande, envoi rapide et produits d’une délicatesse exceptionnelle. Je recommanderai sans hésiter des perles de jasmin et je me laisserais bien tenter par d’autres thés. Belle découverte.

Mooie website goede thee!

Very nice experience

Great selection of teas and tea-related items, fast and safe delivery, great service. I will add Mingtea to my list of reliable and friendly sources for delicious tea.

Lekkere eerlijke tee

Een vlotte bestelling gevolgd door een aangename tee ervaring

Snelle levering, heerlijke thee.

Niets op aan te merken, heerlijke Earl Grey!

Goede dag, Reageren op de mail direct Goed ingepakt ( glas ) Thee vers en lekker Ben nu verschillende thee aan het proeven .

Verse thee van zeer goede kwaliteit

Ik lust zeer graag witte thee, Mingtea had een tijdje geleden een aanbieding in verband met dit product, superlekker. Bedankt Mingtea.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en alles is netjes en veilig verpakt.

Super service et thés de qualité

Bon choix de thés et la commande a été envoyée avec rapidité. Bravo !

commande et livraison rapide

Je suis cette fois-ci satisfait de la livraison à mon domicile contrairement à la précédente commande

Poreel 20

1547 Bever