Helemaal leuk!

Helemaal leuk! We hebben een pakketje aan mn schoonmoeder gegeven voor moederdag en ze is er heel blij mee en zal binnenkort een pakketje voor haar zus bij jullie bestellen.

Heerlijke en duurzame thee

Heerlijke thee soorten die tevens (veelal) BIO zijn gecertificeerd. Ook de duurzame verpakkingen dragen bij aan een bewust geheel.

Goede kwaliteit

vandaag besteld,morgen in huis

Snelle levering & lekkere thee ^^

J'adore...

Cela fait des années que je commande, très professionnel. Jamais déçue...

Fast service and outstanding quality of teas

The order was sent the next day after my purchase was completed and was delivered on the next working day. I could enjoy my new tea at the beginning of the working week.

Contente de ma commande

La livraison était rapide comme promis. J'ai reçu mon colis lundi pour une commande passé jeudi après midi. Et le thé est très bon.

Livraison rapide et thé qui répond tout à fait aux attentes. Que demander de plus ?

Grote keuze aan kwalitatieve producten.

Ik bestel op regelmatige basis biologische thee. Steeds kan ik rekenen op een snelle levering. Het aanbod wordt af en toe aangepast, waardoor ik nieuwe thee kan ontdekken. De website is zeer gebruiksvriendelijk en de acties die Mingtea lanceert zijn interessant.

Kwaliteitsthee en topservice

Kwalitatieve thee en de volgende dag al in huis (met een vriendelijk kaartje erbij), zelfs in coronatijden!

Thés de qualité, du choix, expédition rapide

Très satisfait des thés et du service

Snelle levering en goede kwaliteit!

Uitgebreid assortiment. Snelle levering. Goed verpakt.

Tout toujours parfait

Qualité irréprochable, service extrêmement professionnel et chaleureux. Rapidité et efficacité !

Bonne prestation

Article totalement conforme à la photo et de très bonne qualité. Expédition rapide (même 1 jour d'avance et ce malgré la crise sanitaire). Tout est nickel

bon

Très bonne qualité

Zeer snelle levering van overheerlijke thee

Eerste keer besteld en prachtige diverse soorten jasmijnthee werden snel geleverd. Goed en met zorg ingepakt. Ik ga zeker vaker bestellen.

Bonjour.il m'a été très agréable de recevoir mon thé lapsang souchong ce jour.

Malgré un certain retard dans les transports ,il est enfin arrivé. L'ouverture du sachet à libéré son odeur particulière . La feuille est de très belle qualité. Pas de poussière mélangée. J'attends avec hâte de déguster ma première tasse et vous souhaite une bonne soirée. A bientôt

Zeer snelle levering en uitstekend product

Wat een fijne website met duidelijke toelichting. De thee werd snel geleverd en is heel lekker. Dat hij ook nog zo mooi verpakt is, maakt het een ervaring om nog eens te doen!

Een bedrijf met naam en faam.

Een goed bedrijf met goede producten en een goede service. Moet er iets verbeteren? Ik denk het niet . Ik ben tevreden zoals het is .

Du bonheur, rien que du bonheur !

Livraison rapide, colis au Top.

Vlotte levering, heerlijke thee

Eerste keer besteld en nog geen dag spijt. Ik heb mijn lekkere gemberthee en en een mix van thee. Mijn glazen theepot was goed verpakt en doet wat hij moet doen. Ik ben helemaal tevreden. Binnenkort weer bestellen !

Conseils et thés de qualité !

Des conseils pertinents, un service rapide et des thés de qualité. Vraiment pas déçu.

Producten van top kwaliteit en zeer snelle service

Goeie selectie van thee die na twee dagen reeds geleverd werd.

très bons thés, bon rapport qualité-prix

Heel erg lekkere thee!

De theebloemen zijn heel leuk om te gebruiken en super lekker

Poreel 20

1547 Bever