prima webwinkel

bestelling keurig verzorgd, reageerde naar mij omdat iets niet helemaal duidelijk was, en ik beter een ander thee soort kon bestellen. Heel attent. Ga zo door. groet piet

Ruime keuze en goede kwaliteit

Algemeen positief

Zalig lekkere thee

Zalig lekkere thee

top

top tea en snel thuis

zeer goed

Perfecte levering. Enkel spijtig dat er geen jiao gulan meer wordt verkocht. Dit is persoonlijk een groot minpunt!!!

positief

Mingtea heeft heerlijke thee, vers en altijd een hele snelle verzending top!!.

Uitstekend op en top

Een geweldige thee die tai ping. Heel zacht noten van wit brood met een uitgesproken gras toon en een prachtig floraal pallet op het einde. De Gung fu thee pot is iets dat ik al meer dan 10jaar over bezig ben dat die eens wil kopen sinds ik deze ooit eens tegen kwam in een tea house in Gent. Het metale thee blik is goed stevig gemaakt maar wel aan de kleine kant. Is is praktisch dat het een dubble sluiting heeft. Op die manier ben ik zeker dat mijn thee geen vreemde aroma's gaan over nemen van rond om.

Elk zakje of doosje met evenveel zorg

Ik heb zowel al zelf besteld als cadeau gekregen en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Prijs/kwaliteit prima in verhouding.

Super service en een heel goede website

Altijd kwaliteitsvolle thee. Heel veel keuze. Goede service en vlugge verzending.

Eens geprobeerd en nu altijd jullie Thee is super lekker 😋

Gewoon heerlijke Thee

Heerlijke theesoorten en uitstekende service

Mingtea heeft een ruime keus aan allemaal even bijzondere en heerlijke theesoorten. Je hebt ze ook snel in huis, om van te kunnen genieten.

Snelle levering, eerlijke service, goede kwaliteit.

Snelle levering, eerlijke service, goede kwaliteit.

Perfecte levering , altijd kwaliteit

Prijs /kwaliteit van de kruiden zijn top nog nooit een teleurstelling gehad , doe zo verder De thee is ook subliem Een tevreden klant

lekkere smaken

Goede kwaliteit thee en snelle levering.

Goed aanbod voor goede prijzen

Goed aanbod, kwalitatieve thee. Prijzen reflecteren de kwaliteit van de thee. Snelle bezorging.

Goede kwaliteit, snelle levering. Echt top!

Kwaliteit en aanbod thee is top !

Steeds prima service. Liefhebber van witte thee en Pu Erh en beide zijn steeds van goede kwaliteit.

Heel erg lekker

Genieten!

Merci

Service rapide, efficace, produits parfaits et la petite carte de remerciements qui accompagne l envoi est une courtoisie appréciable. Merci à l équipe !

Toujours délicieux !

Très bons thés, comme toujours ! Merci :) Je continuerai à commander chez vous.

Achat facile, livraison rapide, découverte de thé vert, très satisfait

Parfait Jusque là tout va bien Continuez

Kwaliteitsthee voor een goede prijs

Gewoon zalig en perfect!

Steeds heerlijke thee, mooie melanges, goede verpakking , snelle levering ! Ruim assortiment ! Persoonlijk contact en advies :-)

Heel goede service

Poreel 20