Pluspunten

Snelle levering , producten naar verwachting

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, ook naar nederland

blijf zoals je bent

Pluspunten

supersnelle levering, alles goed verpakt.

Pluspunten

snelle afhandeling, goed verpakt en een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. Kortom zeer tevreden.

Pluspunten

Duidelijke info op de site. Snelle levering. En nog belangrijker heerlijke thee.

Jammer dat de hoeveelheid ( 200 gr) niet voorradig was. Dit zelf opgelost door 4 x 50 gr. te bestellen. Met als gevolg dat ik 4 blikjes heb die ik niet nodig heb. Dat zou makkelijker moeten kunnen lijkt me.

Pluspunten

Duidelijke site Gemakkelijke betaling Directe levering Producten naar verwachting

Pluspunten

Vlotte en stipte levering. Bestelde thee is smaakvol.

Pluspunten

snelle en goedverzorgde levering met en vriendelijk kaartje

Pluspunten

Snelle verzending, netjes verpakt, goed verzorgd. Ik ben blij met de speciale theetjes.

Pluspunten

Heel lekkere thee, snelle correcte levering en nog een lief kaartje bij de aankoop. Kan niet beter!

Positif

Très satisfait. Correspondant totalement à mon attente.

Positif

Des thés de bonne qualité, diversifiés, et à des prix abordables ! Livraison rapide vers la France et envoi soigné. Tout ayant l'air appétissant, j'ai particulièrement apprécié le fait de pouvoir choisir la quantité de 50g, qui m'a permis de découvrir plus de produits.

Suggestions

Bonjour, En premier lieu merci pour les produits de qualité que vous proposez. Pour les thés aromatisés ou les tisanes, il serait intéressant de pouvoir choisir "avec" ou "sans" certaines saveurs qui ne font pas toujours l'unanimité. Je pense par exemple à la cannelle ou à la rose, etc., que certaines personnes adorent ou au contraire détestent. Personnellement j'aurais aimé goûter le thé "Nuage d'Amandes" et/ou son pendant en infusion "Mélange de Fruits Popcorn", mais ayant horreur même d'un léger goût de cannelle cela n'a pas été possible. J'ai apprécié le thé aromatisé Pur Délice Naturel, je pense qu'il gagnerait à voir les arômes chocolat et fraise renforcés. Bien cordialement, Ingrid

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Geen opmerkingen

Pluspunten

Goed product, snelle levering en persoonlijk tintje.

?

Pluspunten

Voor de eerste keer thee besteld bij Mingtea om diverse soorten thee uit te proberen (en mijn favoriete zwarte thee, keemun, in een theebus te krijgen). Wat een heerlijke ervaring: zeer snel geleverd, thee zeer netjes verpakt en van excellente kwaliteit. Niet te vergelijken qua smaak en kwaliteit met "supermarkt-thee", puur zonder chemische toevoegingen. Voor kleine meerprijs kan de thee luchtdicht in een theeblikje worden geleverd. Bij de bestelling zat een persoonlijk geschreven kaartje, erg klantvriendelijk. Duidelijk etiket geeft benodigde hoeveelheid aan en temperatuur, handig ! Ontvang inmiddels ook een nieuwsbrief met periodieke aanbiedingen. Ga zeker vaker bestellen en aanbevelen bij vrienden.

Pluspunten

Mooie, duidelijke website. Snelle levering, alles mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje. Goede prijs/kwaliteit. Lekkere thee!! Zeer klantvriendelijk.

De theezakjes (verpakking) zijn niet hermetisch afgesloten. Jammer dat er niet meer keuze is in theeblikken, degene die ze aanbieden zijn niet zo mooi, blikken met een traditioneel Chinese uitstraling zou ik evt. met de thee mee bestellen. Pas gratis verzending vanaf bestelling van 30 euro. Het zou leuk zijn als er op de site meer uitleg zou zijn over thee, bijvoorbeeld hoe het fermentatie proces werkt, van welke plant thee afkomstig is ... dit heb ik nu elders opgezocht.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Supervriendelijk kwaliteitsthee snelle bestelling

Pluspunten

zeer correcte behandeling van de bestelling

Pluspunten

De geleverde producten waren in orde.

Het leveren verliep chaotisch. Na een adreswijziging die te laat werd doorgegeven aan de distributie, is mijn pakje 5 dagen onderweg geweest en heb ik 5x moeten bellen. Eind goed al goed.

Poreel 20

1547 Bever