Prima service, snelle levering, top!

Heel tevreden, graag tot een volgende keer.

Fijne en verantwoorde producten, goede service

Prima ervaring, snel antwoord op vragen, verzending ziet er goed verzorgd uit.

Een uitstekende gezichtscreme: Bioturm 5% ureum

Op zoek naar een gezichtscreme met ureum ben ik op internet uitgekomen bij Natuurlijk Zuiver. Mijn bestelling werd snel geleverd. En de creme werkt prima: niet meer dat trekkende gevoel, maar een zachte huid. Bovendien zit het in een handige verpakking met een pompje. Een aanrader voor ieder met een vochtarme, gevoelige en droge huid.

Zeef goed!

Hele fijn site, snelle levering en goede producten! Zal hier vaker mijn bestelling plaatsen :)

Snelle levering en het product is prijs/kwaliteit uitstekend!

Eerste ervaring is goud waard. Nou dat was het zeker!

Ons favoriete produkt snel in huis!

Ons favoriete produkt voor een scherpe prijs, snel in huis, en wat wij belangrijk vinden, verzonden in afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Go Natuurlijk Zuiver!!

Vlot besteld en geleverd

Het juiste product gevonden aan een goede prijs en snel aan huis geleverd

prettig telefonisch contact en de bestelling was vlot in huis.

prettig telefonisch contact en bestelling was vlot in huis.

Correcte snelle levering

Groot assortiment, correcte snelle levering

Snel en mooie producten

Nog een lmonstertje van een product erbij ontvangen dat goed beviel. Ik heb het meteen ook besteld. Besteld en volgende dag geleverd. Goede communicatie over levering.

Alles was goed verpakt en snel geleverdt

Alles was goed verpakt en snel geleverd.

Dit was mijn eerste bestelling

Hoe moet je dit omschrijven. Ik heb een bestelling gedaan en het is helemaal goed gegaan. Er is goed gecommuniceerd

Geweldige webshop.

Bestel niet vaak. Maar als ik bestel PRIMA

Keurig en snel geleverd.

Keurig en snel geleverd.

Prima 1e ervaring!

Zal hier zeker vaker bestellen, mooie snelle website met de juiste zoekfuncties. Duidelijke omschrijving en eerlijke reviews. Ruime keuze! Verzending etc. alles keurig in orde.

Snelle en correcte levering.

Fijne webshop

Nette en snelle bezorging!

jammer dat er zo veel plastic verpakkings materiaal in zit als je microplastic vrije tandpasta besteld

Exelent

Ben totaal nieuw hier maar to nu toe bijzonder tevreden

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

super product

veel keuze ,en precies gevonden wat ik zocht,snelle nette verzending,ik ben zeer tevreden

Oke

Qua duidelijkheid van de website en het plaatsen van de bestelling heel tevreden. Qua levering wat minder, maar dat lag geheel bij Post.nl, ruim een week onderweg geweest . Verder vind ik het jammer dat het buisje maar voor de helft gevuld was. (Proefje eau de toilette) En, in het kader van bezuinigen voor beide partijen, had wat mij betreft dat ieniemini buisje gewoon in een envelop verzonden kunnen worden met 1 postzegel, IPV in een doos.

Goede zeep, ruikt lekker! Goed verpakt en goed voor het milieu :)

Positief

Eerste keer besteld en geheel tevreden. Artikelen waren compact en eco verpakt.

Hullerpad 2

6741PA Lunteren