Prima product, snelle levering

Geen klachten en het pakket werd geleverd met oplosbare packing peanuts! Prima natuurvriendelijk alternatief voor verpakkingsmateriaal, super!

Snelle service, goed verpakt en heerlijk geurtje.

Super merken - super service

Carin heeft me goed geholpen met advies en ik kreeg naast mijn bestelling ook samples van de twijfelachtige producten. Ben zo blij dat ik haar website heeft gevonden!

Oke

Niet de snelste bezorging maar nog wel oké.

Super snelle levering

Altijd goede producten die ook lekker ruiken. Ik had zeep besteld. Ben er blij mee.

Ruime keus natuurlijke verzorgingsproducten, ook voor mannen!

Ruime keuze in natuurlijke verzorgingsproducten, ook voor mannen. Daar ontbreekt het nog wel eens aan. Hier kunnen we met het hele gezin terecht. En ook snelle levering, al vind ik dat niet het belangrijkste.

Snel verzonden goed verpakt markt conform geprijsd.

Goede ervaring, Binnen 24 uur na bestellen bezorgd. Goed verpakt markt conform geprijsd.

Goede ervaring

Snelle en nette levering ! Blij met het bestelde product.

Heel snel geleverd!

Snelle levering!

Goeie producten, snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding

Prima betaalbare service

Prima, betaalbare service

Duurde lang qua levering. Mailtje gestuurd en direct antwoord terug. Lag niet aan Natuurlijk Zuiver maar i.v..m. De Paasdagen duurde het bij Post NL langer. Kreeg alvast de link gemaild.

Uitstekend zoals altijd

Altijd snelle levering, zorgvuldig verpakt. Goede klantenservice dat helder communiceert, helemaal zoals je verwacht van een webwinkel in 2021. Totale webshop is wel wat spaarzaam met (persoonlijke) kortingen.

Prima en snel!

Vlotte levering, mooie producten.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd

Ik zocht een bepaald product en vond dat via Google bij Natuurlijk Zuiver. Ik kende hen voorheen niet. Goede website, gemakkelijk bestellen, product was goed verpakt en de levering was supersnel. Ik kom zeker bij ze te terug.

Fijne producten

Erg fijne producten. Snel geleverd. Een aanrader.

Bedankt Carin voor het goede advies, de snelle service! Tevreden over alles. Hartelijke groet Eveline

Snelle en zorgvuldige levering.

De tandpasta die ik bestelde was snel bezorgd en goed verpakt. Er zat ook nog een proefje van iets anders in, dat vind ik heel attent.

Excellent service

I am thrilled this shop is carrying Mad Hippie products and so many other fabulous brands. Very pleased with the service. Thank you !

Goed product

Ben altijd zeer tevreden ik gebruik de honingzeep met propolis om me honden tewassen!

helemaal goed

Zoals verwacht, prima.

Goede service!

Mijn bestelde artikelen konden niet bezorgd worden Door PostNL omdat ik een verkeerd huisnummer had getypt. Dom!! "Natuurlijk zuiver" stuurde per omgaande een nieuw pakketje naar het juiste adres. Fijn, zo'n goede service!

Snelle correcte levering, er is nagedacht over de verpakking deze is passend bij je bestelling hiervoor een groot compliment.

Ik ben tevreden over de rozeaquaspray. Lekker fris op het gezicht en lekkere geur. Ook de geurolie van Bulgaarse roos. De gekleurde gezichtscreme met spf vind ik mijn gezicht net wat opfleuren door de tint. Precies genoeg. Alleen smeert hij niet fijn uit. Dit los ik op door een klein beetje huidolie te gebruiken. De olie die voor stijve spieren is weinig merkbaar. Merk niet echt dat het verwarmt...of helpt voor stijve onderrug. De lichaamsolie heb ik gebruikt om mijn lichaam mee in te smeren na het douchen. Zal deze langer moeten gebruiken om hier een oordeel over te geven maar zal vast weldadig voor mijn huid zijn met de olieën die erin zitten. Heb in ieder geval wel een goed gevoel over de producten vanwege de natuurlijke ingredieënten waarmee de producten gemaakt zijn.

Hullerpad 2

6741PA Lunteren