Snel

Hele snelle levering, keurig verpakt in milieuvriendelijke verpakking!

Snelle correcte levering

Heel tevreden

Heel snel geleverd en fijn die groene verpakking!

Zie boven

Prima producten en snelle levering

Zeer tevreden over besteld product

Tevreden klant. Goede producten en snelle levering. Ik ben vanaf nu vaste klant.

Lekkere Tandpasta

Het is een verrassende tandpasta die goed smaakt

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Ben er heel blij mee.

Al de andere dag geleverd. Goede producten

Goed product voor een prima prijs.

Prettige overzichtelijke website , goed product en snel ontvangen.

Goede natuurlijke producten

Het assortiment bestaat uit mooie en natuurlijke producten, waar ik een goed gevoel bij krijg. De levering is snel.

Prachtige zuivere producten, verzorgde verzendwijze met respect voor de natuur.

mooie producten en goed aangeleverd!

Een goed product voor mijn fijne haar te vinden was moeilijk maar heb het op deze site gevonden! goede beschrijving van het product en de levering op tijd en goed (geen verspilling van ruimte) verpakt.

Prettige communicatie

Op mijn vraag naar de specifieke geur van een nieuw product werd serieus en gedetailleerd ingegaan. Het product zelf werd de volgende dag al afgeleverd

Supersnel!

Rond 17u een besellibg geplaatst, die had ik de volgende dag al binnen. Omdat het voor mij een nieuw bedrijf was wilde ik voor achteraf betalen kiezen en die optie was er ook (dat is nog steeds niet altijd zo). Product dus snel in huis, wat vertrouwen wekt voor evt volgende bestellingen. Verpakking ook netjes en stevig, al had het in principe zonder al die luchtkussens en een doosje door de brievenbus gekund en als dat enigszins kan , geef ik daar altijd de voorkeur aan. Het is geen kwetsbaar product en bubbeltjesplasticenvelop had het ook gedaan. Scheelt ook weer afval!

Prima producten en vlotte levering

Uitstekend. Supersnelle levering

Heer erg tevreden. Het gewenste product werd de dag na de bestelling geleverd. Zal zeker nog eens terugkomen

Eerste keer besteld maar zeker niet de ltste keer Wordt op de hoogte gehouden betreft bestelling en goede producten

Top. Snelle levering

Snel geleverd en precies de producten die ik zocht.

Prima geregeld, fijn product

Vlot geleverd, keurig verpakt zonder overbodige rotzooi. Fijn product. Slaapspray heeft een fijne bescheiden geur. Druppels in bad voor de baby goed resultaat. Sliep als n roosje

Snelle levering ondanks de drukte.

De producten van Ben en Anna zijn top. Zeer tevreden en heerlijk natuurlijke producten.

Heerlijke producten voor een mooie prijs!

Snelle levering en fijne producten!

Niet zo best !!!

Geen bericht ontvangen dat product niet voorradig was , na een week zelf e-mail gestuurd of mijn bestelling al was verstuurd ! Kreeg e-mail terug met de boodschap dat er vergeten was een e-mail te sturen dat het langer ging duren . Beetje jammer , zeker omdat het bij de vorige bestelling ook het zelfde verhaal was !

Perfect!

Perfect verpakt. Het artikel kan niet beschadigen. Snelle levering!

Valt erg tegen.

Nog niet binnen

Super snel geleverd

Poeder shampo test verpakking super snel geleverd. Is even wennen, maar je krijgt er mooi soepel haar van. Top.

Hullerpad 2

6741PA Lunteren