Mooie, verantwoorde producten, snel geleverd.

Zocht Niyok tandpasta, die ik eerder in Duitsland kocht. Kwam zo bij Natuurlijk Zuiver, waar ik erg tevreden over ben (assortiment en levering).

Goed. Heerlijke zeep

tevreden

Keurig en relatief snel geleverd. Ruime aanbod.

Tevreden klant

Ook al was de bestelling deze keer heel laat, dat was te verwachten met de feestdagen en corona. Andere malen is het zeer snel. Leuke site, leuke nieuwsbrieven en kortingen en steeds goede raad wanneer ik een vraag stel.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt verpakking

Fijne betrouwbare shop

Groot assortiment kwaliteitsproducten. Snelle verzending.

Gemakkelijk en snel

Via de app snel gemakkelijk besteld en een snelle bezorging

Snelle levering en mooie producten!

Betrouwbaar bedrijf dat mooie spullen verkoopt! Verschillende dingen geprobeerd en alles goed én (zelfs nu) snel geleverd!

Product niet naar verwachting

Parfumcreme vervliegt snel en ruikt naar citronella tegen muggen

Geweldige webwinkel

Geweldige webwinkel vol heerlijke producten van mooie merken <3 Je bestelling wordt zeer netjes verpakt en supersnel verzonden. Een van mijn favoriete webwinkels voor natuurlijke verzorgingsproducten!

Snelle.nette levering

Alles zag er goed uit Netjes verpakt en het werd snel geleverd

Snelle levering en zijn de producten goed.

prima, efficiënt

Alles verliep vlot en zonder problemen

Goed product maar helaas erg groot verpakt! Doosje was voor 3/4e opgevuld met verpakkingsmateriaal.

Vlug en alles correct

Alles in orde

Super blij met mijn bestelling!

Top producten, netjes op tijd en zelfs een leuk sample gekregen.

Fijne winkel met een flink assortiment

Natuurlijk zuiver heeft een mooi assortiment en de website is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk bestellen. Snel in huis.

Ik ben zeer tevreden Groet Miriam

Mooi verzorgd product met verrassing

Mijn winkelervaring is perfect. Accurate bezorging, netjes verpakt met -hoe leuk- een kerstverrassing. En het product is super !

Betrouwbaar en eerlijke producten. Correcte afwikkeling.

Fijne webshop met in mijn bestelling een leuke attentie. Van harte aanbevolen!

Heel tevreden

Fijne producten, vriendelijke klantenservice, snelle levering en wat gratis proefjes erbij.

Perfect product snel geleverd

Kokosolie voor mijn gezicht gekocht. Ik heb een extreem droge huid. Het is in een woord perfect. Huid is soepel en niet meer droog. Ik gebruik het overdag en ‘s avonds. Heel blij mee. Het was ook snel geleverd.

Top producten en snelle levering

Een groot assortiment in natuurlijke cosmetica

Fijne ervaring

Mooie producten en goede service

Tevreden

Uitgebreid gamma, eerlijke prijzen, vlotte service

Hullerpad 2

6741PA Lunteren