Goede ervaring, duidelijke website, snelke levering en fijne producten

Fijne producten, snelle service

Goede producten, snelle levering

Ik kan altijd iets vinden naar mijn zin. Het wordt snel en gelukkig zo duurzaam mogelijk verpakt en geleverd. De zoekfunctie van de site is te miniem. Je kunt weinig filters aanmaken.

Heel goed en heel snel service

Beste service

Goede webshop snelle afhandeling

Vanaf zoeken producten, tot bestellen, betalen en leveren was alles zonder problemen. En de tandpasta is precies diegene die ik ook wilde. Top, dank jullie wel.

Voorraad bleek niet aanwezig maar is goed afgehandeld

Bestellen is gemakkelijk en overzichtelijk. Correcte en snelle levering. Net als voorgaande keer, netjes verpakt.

Zeer tevreden!

Zeer snelle levering, ruime keuze en kwaliteit producten.

Prima.

Makkelijk een product te bestellen en goed verpakt geleverd. Fijn dat de bestelling gelijk behandeld werd. Post.nl heeft het verder ook prima verzorgd. Persoonlijk hoef ik iets niet de volgende dag in huis. In het kader van rust en gezonde werkomgeving voor bezorgers zou ik er voor pleiten dat internet bedrijven de toezegging van volgende dag leveren schrappen en de maatschappij de realiteit van overstresste werknemers bij bezorgdiensten laten zien. Ergens moet toch een begin gemaakt worden van een tegenbeweging om een werkbaarder, minder prestatie gerichte maatschappij te bewerkstelligen. Met vriendelijke groet. Bernadette

precies wat ik verwacht bij een eerlijk bedrijf met eerlijke procukten

Overzichtelijke site, kwalitatief goede produkten en prettig contact. Snelle levering in afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Aanrader!

Netjes gecommuniceerd over een bestelling die niet in 1 keer volledig geleverd kon worden. Ik had een 6tal flessen shampoo besteld. Bij andere winkels was de shampoo al niet meer op voorraad dus ik had geen hoge verwachtingen over een snelle levering. Maar er volgde dezelfde dag een belletje en na telefonisch overleg zijn er 3 flessen direct verzonden (op voorraad) en 3 flessen een week later (nabestelling). Keurig!!

Helemaal naar wens!

Voor de eerste keer besteld en erg tevreden.

gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Goed verpakt en keurig ontvangen

Ik heb mijn shampoo, conditioner en douchegel netjes ontvangen.

Verantwoorde producten snel geleverd

De verantwoorde producten die ik besteld had werden de volgende dag al in een verantwoorde verpakking geleverd. Ik wist wat ik nodig had dus hoefde niet lang te zoeken, maar zag op de site dat ze ontzettend veel producten hebben. Ga binnenkort op mn gemak verder snuffelen.

13 november besteld nu 19 nov en nog niks binnen!

trage levertijd!

Top!!

Top service! Verpakking was professioneel verpakt.

Fijne overzichtelijke webshop met ruim assortiment

Ik was verrast door de snelle levering. Het pakje zag er zeer verzorgd uit en de toelichting over het gebruikte vulmateriaal maakte een goede indruk. Wat ik wel wat vreemd vond, is dat de cremes (potje en tube) niet verzegeld waren. Verder alles orima!

Oooooo

Lkohhddbggrjfbfgejfehte

Fijne ervaring prima service

Bestelling vlot binnen en goed verpakt. Anti breuk vulling is biologisch afbreekbaar. Super. Bedank kaartje erbij. Helaas moest ik een gedeelte van mijn bestelling terugsturen omdat ik zelf niet het juiste besteld had maar dat was geen probleem. Prima service dus.

Zuiver goed

Maximaal effect met actieve ingrediënten.

Eerlijk over voorraad en snelle levering

Eerlijk over voorraad en snelle levering

Slechte verplaatsing

De shampoo die ik uit pakje haalde spoot uit de verpakking. En heeft nog half uur nageschoold.

Hullerpad 2

6741PA Lunteren