Perfect geregeld

Uitstekend bezorging. Ik kreeg tussentijds een melding dat het wat langer duurde! geweldig en uiteindelijk viel het enorm mee en werd de bestelling toch nog snel bezorgd.

bezorging iets vertraagd maar dat is normaal in deze 'corona-tijd'

Happy as always

The customer service was excellent, the delivery was pretty fast and ofc the products I ordered were good, the descriptions are accurate. Thank you, Natuurlijk Zuiver!

Heerlijke geur, warm, zoet en fris tegelijk.

In andere recensie lees ik dat geur snel vervaagt, die ervaring heb ik minder. Hij blijft een paar uur prettig aanwezig. Goed in balans en geweldig dat hij biologisch is!

Uitmuntend

Altijd heel correct en volledig en wanneer er toch iets niet voorradig is of anders, direct mail met de nodige uitleg, ik ben nu een tijdje vaste klant (vanuit België) en zal dit ook blijven zo lang Natuurlijk Zuiver bestaat, jullie hebben alle producten die ik gebruik en vooral producten zonder troep in. Dikke duim doe zo voort !

Snelle verzending....zelfs in deze tijd......nette prijzen

Top erg tevreden

goede service, snelle levering.

Het door mij bestelde product is in goede staat en snel geleverd.

Prima product

Heel blij met de aankoop, ga snel weer bestellen.

Goede producten, fijne uitleg en snel geleverd.

Goede producten, fijne uitleg en snel geleverd.

Heel snel en unieke produkten

Hel snel en unieke producten

De producten zijn goed en redelijk snel geleverd Ik vind alleen de verzendkosten erg hoog

Bestelling snel ontvangen, producten ook goed!

Besteld, betaald, ontvangen :-)

Alles prima verlopen, geen bijzonderheden.

Snelle levering en zeer tevreden over de producten

Snelle levering en zeer tevreden over de producten

Goede service, goede communicatie, goed product.

Groot assortiment, normaal geprijsd, goed geregelde betaling, correcte levering. Dikke prima!

Alles goed verlopen

Alles zat veilig en toch ecologisch ingepakt. Al bij al vlotte levering gezien de algemene vertragingen in deze tijden. Alles van de eerste keer correct geleverd ook.

Verpakking was open van tube en al veel uit

Verpakking was open en half leeg

bestelling is vlot verlopen

fijne producten.

Uitstekende producten, snelle levering, goede service

De bestelling werd volgende dag al geleverd en de producten zelf zijn fantastisch, veel beter dan sommige 'high end' producten die te vinden zijn in de parfumerie! Zeker aan te bevelen!

Fijne producten en snel geleverd

Voor de eerste keer besteld. Tot nu toe goed.

Snelle levering. Duidelijke instructies en informatie. Producten ruiken lekker. Ik ben benieuwd naar de resultaten op lange termijn. Maar voor nu super tevreden. Bedankt!

perfect

Mijn artikel was niet binnen, opvolging erna was perfect en dan kwam zending voor de gestelde termijn

goede producten en snelle levering

Ik kan alleen maar zeggen..perfect..

Hullerpad 2

6741PA Lunteren