Snel en mooi product

Super snelle levering, prijs is helemaal goed en de fles is ook prachtig met een pipetje! Heb elders hetzelfde product gekocht voor meer geld en niet zo’n fijne verpakking.

Fijn product, snelle levering!

mooie producten en snelle levering

goede beschrijving met vermelding van ingrediënten. De Speick-zonnebrand werkt zoals aangegeven. Heel goed! Smeert goed uit zonder witte laag. Met name voor een getinte of donkere huid fantastisch.

Mooie producten, prima service

Terwijl de bestelling in afwachting van verzending was, per mail een wijziging aangevraagd. Is zonder moeite aangepast en snel ontvangen.

na een week wachten nog niks ontvangen en niks gehoord

ik heb zelf de klantendienst mogen contacteren, na een week nog geen bestelling en geen nieuws.

Onbekend,maar een topper.Snel en goed geleverd.

Snel verstuurd en goed ingepakt.

Tevreden!

Snelle levering. Mooie, eerlijke producten.

Doen

Goed verpakt en leuk proef monstertje erbij.

Goede producten ,eerlijke prijs en mensvriendelijke benadering

Goede producten, eerlijke prijs en clientgerichte benadering

Makkelijk en snel iets bestellen

Het bestellen was makkelijk en snel voor elkaar. De levering was ook prima.

Nette levering, geen onnodig grote verpakking.

Snelle levering met goede communicatie en natuurlijk perfecte producten.

Heel fijn product

Duidelijke communicatie, snelle levering, mooie producten

Super druivenpit olie! Keiblij mee!

M’n huid werd meteen gladder en egaler ooghuid strakker ! Echt superspul!

Prima ervaring

Duidelijke website, mooie producten en goede prijs kwaliteit verhouding.

Geen witte waas

Prettige minerale zonnebrand die gemakkelijk uitsmeert zonder een witte waas achter te laten! Het heeft wel een redelijk sterke parfum geur maar die is niet heel vervelend. Ik had alleen gewild dat er ook nog een spf 15 versie was geweest.

Het bestelde product werd werd snel geleverd.

Fijne producten, snelle levering

Mijn bestelling was direct de volgende dag binnen. Fijne producten om te gebruiken. Hopelijk bereiden jullie het aantal merken in de toekomst verder uit.

Snelle levering, netjes ingepakt

Alles verliep heel soepel. De producten waren netjes ingepakt met gebruik van duurzame materialen en er zat een leuk kaartje bij en een tester. Het werd ook super snel geleverd.

Correcte afhandeling

Tijdig bericht van vereznding en idem aflevering

Producten op tijd geleverd

Bestelling binnen twee dagen ontvangen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Prima website, goede prijs, keurig verpakt, goed aankomen

Heerlijk geur en creamig

De shampoo laat zich eenvoudig opschuimen, heeft een heerlijke geur, voelt rijk en creamig aan. Is super zuinig in gebruik en als je er over nadenkt is de ecologische voetafdruk zo eenvoudig kleiner dat je denkt “waarom doen we dit niet allemaal”

Hullerpad 2

6741PA Lunteren