Uitstekend! Ik word een terugkerende klant

Hoera! Onze favoriete gezichtsreiniging ( Logona [purify] Diepreinigende Peeling-Gel met Bio-munt en salicylzuur uit wilgenbast) eindelijk weer gevonden. Levering was (1) snel, (2) in een zo klein mogelijke verpakking en (3) met wegwerp-instructie over het emballagemateriaal (die groene "schuimwokkels"). Ook het gebruikte sticker- en tapemateriaal was goed van het doosje verwijderbaar, zodat het doosje nu schoon klaarligt voor hergebruik en nog niet naar de oud-papier-stapel hoeft. Héél goed! Blij mee! Aanbevelen? Ja! Zowel het product als dit bedrijf.

Heerlijk fijn product en duidelijke en duurzaam verpakt

Douche en body gel gekocht. Heel fijn voor de huid, ruikt erg lekker. Duurzaam verpakt en snelle bezorging

De kleine glaasjes zijn heel erg moeilijk om te openen en de geuren zijn heerlijk!

Ik snap dat de glaasjes zo goed mogelijk afgesloten moeten worden maar ik vind het een gedoe en ben eigenlijk op zoek naar een manier om ze 1 x te openen om de inhoud dan in iets anders te doen.

Prima levering

Correcte, snelle levering. Goed verpakt

Snelle levering van een uitstekend product.

Erg goed product voor een schappelijke prijs. En snel geleverd.

Vertrouwd, webshop werkt goed, veilige betaalomgeving, snelle levering

Deze neusspray is 1 vd weinige neussprays die klacht vrij langer gebruikt kan worden. Mijn eigen apotheek kon niet snel leveren. Niet handig met 2 astma types in huis. Winkels hebben deze vaak niet standaard op voorraad. Ik heb mijn weg nu gevonden door jullie te hebben gevonden. Heel blij mee. Super verpakt! Snel geleverd.

Prachtig product

Heerlijke zeepjes. Puur en zuiver.

Snelle verzending, goed verpakt, precies zoals je verwacht

Goed product, snelle levering.

Crème gekocht, bevalt prima en de prijs is redelijk i.r.t. andere verkopers. Website mooi maar bij het afrekenen niet helemaal klantvriendelijk.

Goede snelle service

Van bestelling tot levering top

Makkelijk navigeren op de website, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel en netjes geleverd.

Fijne producten, snelle verzending.

Fijne producten, snelle verzending.

Goede service!

Ik had een aantal tubes douchecreme van de Traay besteld. Helaas hadden ze er nog maar 2 op voorraad omdat het product uit het assortiment is. Doordat ik boven de 35,00 besteld had i.v.m verzendkosten, werden de verzendkosten niet berekend en het overige bedrag snel overgemaakt. Goede communicatie en service!

Snel ontvangen

Bestelling snel en netjes ingepakt ontvangen.

Mooie producten, snel verzonden

Ruime keuze van eco producten, zonder hoge verzendkosten. Milieubewuste verpakking.

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling en een groot assortiment

Goede ervaring

De producten waren uitstekend verpakt: met een soort play mais als schokdemper in de doos. De producten waren precies zoals omschreven op de website. Levering was op tijd. De klantenservice heb ik nog niet nodig gehad.

Helder en snel.

Heldere site, goede communicatie en snelle levering, fijn!

Zeer snelle levering en fijne natuurlijke producten!

Fijne webshop met (h)eerlijke producten!

Snelle, keurige levering

Ruim assortiment, heldere website en bestelproces, snelle en keurige levering (netjes en stevig verpakt)!

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Geweldig.

Het product was geweldig. De doos waarin het verpakt was, was goed klein en daarbij de plastic om het te beschermen van maïszetmeel! Binnen 14 dagen composteerbaar en in water oplosbaar! Geweldig.

Snel en netjes

Mijn bestelde artikel werd de volgende dag al door PostNL geleverd. Alles netjes en snel.

Erg tevreden

Zeer goede eerste ervaring! Snelle verzending en afhandeling Erg tevreden.

Hullerpad 2

6741PA Lunteren