Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel keus, mooi verpakt en goede afhandeling!
16 February 2026
Jennefer
Groningen
Vlotte afhandeling na mijn bestelling. De volgende dag in huis. Mooi verpakt met een lief kaartje erbij. Top!
1 February 2025
Karin
Heiloo
Zeer klantvriendelijk…heel erg goed geholpen…een dikke tien!!
26 January 2025
Geralda
Rotterdam
Nvt
13 November 2024
Corry
Oostzaan
Na het bestellen, dat heel makkelijk verliep, kreeg ik direct een mail over wanneer het pakket waarschijnlijk bezorgd zou worden. De bezorging was snel. Ook de retourafhandeling (helaas stond het kledingstuk niet mooi) in de winkel was prima.
26 October 2024
Neeltje
Westerlee
Helaas heb ik het pakketje nog niet ontvangen, nu een week geleden besteld. Ik ga er vanuit dat het goed komt.
7 October 2024
Anja
Haaksbergen
Excellent price, excellent packing, excellent delivery speed, excellent product. Five star. Keep this good service and I wish you continuously grow.
10 September 2024
M
Bakel
Dinsdagmiddag besteld en volgende dag al geleverd!
28 June 2024
Vlijmen
13 May 2024
Tina
Vlagtwedde
Bestelling was netjes verpakt.
3 April 2024
Margreet
Blauwestad
Very quick delivery. Goods were wrapped carefully and in a nice looking bag
3 April 2024
Hilda
Rhoon
Snel en goed!
24 March 2024
Anneke
Leidschendam
De blouse die ik bestelde bleek een net iets andere dan op de foto: de fabrikant bleek de verkeerde productiefoto gestuurd te hebben. De klantenservice was zeer meedenkend: ik mocht de blouse terugsturen zonder retourkosten te betalen en ze zouden de foto aanpassen. Ik heb de blouse uiteindelijk gehouden :)
22 March 2024
Judith
Apeldoorn
Je zelf mogen zijn ....
13 February 2024
Fenna
Oostwold
Duidelijke website,vlotte levering goede voorwaarden
11 February 2024
Astrid
Delft
Product wat ik zocht was makkelijk te vinden op de website. De kleding was metjes verpakt en snel verstuurd.
12 December 2023
Judith
Oud-Beijerland
Snelle levering en blij met de broek.
6 December 2023
Patricia
Veldhoven
Er was even iets mis gegaan tijdens de bestelling, maar de wijze waarop het is opgepakt en gecorrigeerd was helemaal top. Weliswaar online besteld, maar toch persoonlijke klantenservice en aandaxht
4 December 2023
Andrea
Voorburg
Amazing, chic ,elegant .perfect kleuren voor iedereen.
13 November 2023
Base Broekema
Muntedam
Mooie prijs en snelle service
3 November 2023
Olga
Amersfoort
De bestelling is keurig op tijd geleverd en het bestelde artikel voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ook de maatvoering klopte.
30 October 2023
Saskia
Rotterdam
Precies zo als aangegeven en telefonische afspraken perfect en snel nagekomen, gewoon top
5 October 2023
Josien
Weert
Mooie winkel, leuke kleding en leuk personeel.
23 September 2023
Aly
Tjuchem
Voor het eerst bij uw besteld en een 10 voor het op tijd verzenden
18 September 2023
Ida
Elburg
Een sfeervolle fashion boutique én inspirerende webshop waar een enthousiast en deskundig team met passie voor mode voor je klaarstaat om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Bij ons draait alles om beleving, kwaliteit en aandacht: we nemen de tijd om je te adviseren en helpen je graag bij het samenstellen van een outfit die perfect bij jou past.
In onze collectie vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van toonaangevende merken zoals Aimee, Summum, By-Bar, Copenhagen Muse, Co’ Couture, Gestuz, YAYA, Giacomo, Ibana, American Vintage, Daydream, Denham, My Essential Wardrobe, Moss Copenhagen, Nukus, Sofie Schnoor, MAC en Mos Mosh. Elk item wordt met oog voor detail, pasvorm en kwaliteit uitgekozen, zodat jij verzekerd bent van stijlvolle, eigentijdse en veelzijdige mode.
Onze collecties worden regelmatig vernieuwd en wisselen snel, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Van tijdloze basics tot echte statement pieces – of je nu een krachtige look zoekt voor je werk, een comfortabele en trendy outfit voor je vrije tijd of een elegante set voor een avondje uit, bij ons slaag je gegarandeerd.
Laat je inspireren door de nieuwste trends, voel je welkom in onze boutique of shop eenvoudig online in onze webshop. Wij helpen je graag om stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag te komen! ✨
Langestraat 36
9671 PH Winschoten