Helaas was de verzending vertraagd maar dat lag aan post NL. De producten waren prima en ook nog eens feestelijk verpakt.

Bestelling ontvangen

Past precies

Mooie blouse ontvangen!

Goede service!

Ik heb nog niets ontvangen en er wordt een review gevraagd?

Ik heb nog niets ontvangen en er wordt een review gevraagd?

Goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Het pakketje is ook bijzonder mooi verpakt, echt een feestje om te ontvangen en uit te pakken.

Ontzettend goed

Sneller service, mooi verpakt, snelle reactie op vragen.

Goede service, mis de gezelligheid in de winkel, komen afspraken goed na

Vlotte levering, correcte retourverwerking

Vlotte levering, correcte afhandeling na retourzending!

Zoals altijd mooie kleding goed verpakt op tijd geleverd prima!

Voor geleverd en snel kontakten via de mail

Ik ben zeer teleurgesteld

De broek zag er op de foto uit van een goed materiaal en roze kleur. Ik kreeg echter een soort joggingbroek van een grijsachtige kleur. Ik heb zoiets laatst bij de Macro gekocht voor € 20,00. Voor de gestuurde broek van Newlands heb ik echter € 90, 00 betaald. Morgen gaat hij direct weer terug. Ik ga ervan uit dat de € 90, 00 dan spoedig weer op mijn bankrekening staat.

Bestelling supersnel geleverd en een cadeautje om open te maken. Jammer genoeg is de winkel nog dicht, want met Ali en Agnes is het altijd een feestje!

Service is prima

Na het retourneren van de artikel is het geld snel terug gestort. Tevreden over de afhandeling

Vriendelijk en behulpzaam

Telefonisch heb ik extra info gevraagd over artikelen in de webshop. Zeer fijn hoe ik te woord ben gestaan. De bestelling moet ik nog ontvangen en ben zeer benieuwd of de broek aan de verwachtingen voldoet. Gazo door!

Prima en prettig

Heel goed behandeld tof

Nvt

Ik kan nog geen beoordeling geven omdat het product nog niet binnen is. Dit is de tweede reminder, maar wellicht komen deze meldingen te snel. Wacht 3 weken.

Heel fijn, snel en deskundig!

Pakket nog niet ontvangen

Kan ik niet beoordelen. Pakketje nog niet ontvangen

Top verzorgd en geregeld!

Zeer positief!

Echt een kadootje

Wat was het een heerlijk kadootje om uit te pakken. Ik heb zelden meegemaakt dat een pakketje zo netjes is afgeleverd. Het was bijna zonde om uit te pakken. En snelle levering.

Geweldige service, mooie kleding

Mooie kleding, goede service, goede kwaliteit kleding, ruime keuze.

Prima service, snel bezorgd

De website is prima, bestellen gaat makkelijk en bezorging snel

Snelle levering, mooi verpakt

Snel geleverd, kleding mooi verpakt. Jammer dat ik meer dan 7 euro kwijt was voor de retourzending voor een heel dun blousje.

Alles netjes afgeleverd .

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.