een zin? een woord! TOP

Altijd gezelligheid, altijd lachen, altijd een drankje, maar natuurlijk altijd volop keus, leuk assortiment, leuke acties. Gewoon een gevaar om naar binnen te lopen, want ik loop nooit zonder gevulde tas weer weg. Ga zo door!

Snelle en keurige levering

Er is snel verzonden en het was mooi en netjes verpakt. De kleding zag er net zo uit als op de foto.

Snelle levering keurig verpakt

Tevreden Newlands klant!!

Altijd met veel plezier naar de winkel in Hoogezand en Groningen. Leuk personeel die goed adviseren. Nu omdat jullie gesloten waren een prachtig spijkerjasje online gekocht!

Ervaring goed ,zo doorgaan!!!

Volgende dag geleverd

Bestelling volgende dag geleverd, de jurk netjes verpakt, helemaal tevreden

Leuke merken en snelle levering

Zeer tevreden😃

Snelle verzending, mooi product, goed verpakt

Snelle service, overzichtelijke website.

Keurig verpakt met een lief kaartje, op tijd geleverd.

Bestelling was keurig verpakt met een lief kaartje en op tijd bezorgd.

Snelle levering en uitstekende service !

Bestellen online erg eenvoudig en snel geleverd in goede verpakking. Geappt met een medewerkster om een afspraak te maken want broek is te groot om dit te kennen ruilen . Echt super Top !!

Snelle levering, keurig verpakt!.....

Product tijdig ontvangen. Was te klein. Retour gestuurd. Keurig bericht dat het weer retour was gekomen en dat t geld teruggestort zou worden. Nog dezelfde dag op mijn rekening.

super online winkel

Veel keus en een goede service.

goed en snel

Slechte service

In mailcontact wordt aangegeven dat ze begrip hebben voor je ontevredenheid (dat ze inderdaad niet waar konden maken wat eerder wel werd beloofd) en hopen dat je wel weer tevreden bent als je pakketje wel binnenkomt. And that is it. Dat vind ik een slechte service en een heel groot verschil met hoe je als vaste klant wordt verwelkomd in de winkels van Newlands.

Vlotte levering

Fijn merk, goede broek, netjes afgeleverd.

Mooie kleding

Twee van de 3 pasten goed, 1 jurkje niet. Het retour jurkje heb ik naar de winkel gebracht, waar me meteen werd verteld dat ik geen geld van hun retour kreeg. Dit was mij niet bekend, heb wat anders uitgezocht in de winkel wat wel paste, maar het goedkope jurkje uit de sale werd zo wel een heel duur jurkje. Maar goed op deze manier kreeg ik mijn geld wel retour. Volgende x maar gewoon weer in de winkel shoppen.

Prima gegaan. Bestelling na 2 werkdagen bezorgd , tussentijds op de hoogte gehouden.

Tevreden

Mooi product

afleveren

Mijn pakket zou donderdag afgeleverd worden. Nu (vrijdag) krijg ik bericht dat het pakket vandaag bij post nl wordt afgeleverd! Beetje raar....

prima!

goede service, tel goed bereikbaar, goede afwikkeling en snelle levering

Lange levertijd

Ik vind de bezorging erg lang duren

Goede levering van een mooi vest.

Ik had mooi vest besteld van Yaya. Alles ging goed.

Snelle levering van mooie kleding

Zeer tevreden met de gekochte kleding, binnen 3 dagen geleverd.

De bestelling was mooi op tijd

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.