Pluspunten

Goede service, snelle levering en bij omruiling het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen terug geboekt.

Snellere levering!!

Pluspunten

Prachtige Vrouwelijke, Stoere Collectie. Juiste Adviezen. Perfecte Styling Tips. Bijzonder Klantvriendelijk én Gastvrij.

Na een Mooi (bijv) jurkje te hebben gekocht zou een goede Panty het nét even af maken. Kortom; Beenmode iets uitbreiden.

Pluspunten

Vriendelijk, hartelijk, hele fijne sfeer in de winkel. Het is een uitje om hier te winkelen.

Tip: vooral zo blijven

Pluspunten

Collecties en merken en snelle service in de webwinkel

iets meer keuze in de merken, wordt per merk heel summier ingekocht

Pluspunten

Snelle levering, goede service, leuke verkoopsters en een prettige sfeer in de winkel

Pluspunten

Snelle levering, keurige en snelle afhandeling bij retournering.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Prima webshop makkelijk alles te vinden

Pluspunten

Snelle service / keurige afhandeling / persoonlijke note/ afhandeling retour duidelijk en goed

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geld vlug teruggestort.

Preciezer werken !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het e-mailcontact met Jennifer en de moeite die zij heeft gedaan op de juiste, beschikbare chunks toe te sturen. En ook wel de snelheid van afwikkeling

Snellere website, duidelijkere beschrijving van het formaat, actuele informatie over beschikbaarheid van een artikel.

Pluspunten

Verschillende merken , snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk

Zorg dat de website uptodate is. Al een paar een bestelling gedaan en dan blijkt het toch niet meer op voorraad te zijn.

Pluspunten

- goede website - snelle levering

Pluspunten

Vind het een leuke winkel met goed advies en een hele leuke collectie aan kleding

Heb ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie, fijne persoonlijke sfeer in de winkel.

Tip, waarom mag een on-line bestelling, niet geretourneerd worden in de winkel. Scheelt jullie 6.95 verzendkosten. Meestal koop ik bij jullie in de zaak. Maar toevallig nu 1 keer online

Pluspunten

Prettig personeel, goede adviezen. Prima collectie.

Nvt

Pluspunten

goede klantenservice, snelle bezorging

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product (broek) slijt al naar 1 a 2 dagen dragen en gelijk laat al op eerste dag de banden aan de zijkanten van de broekspijpen los. Ik vind de kwaliteit erg slecht voor een broek van €120,-!! Ik zie graag een reactie tegemoet.

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.