Pluspunten

Er zat een leuk kaartje bij toen ik bestelling thuis kreeg

Pluspunten

Volgens verwachting afgeleverd, geen op of aanmerkingen. Keurig

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd afgeleverd.

De verpakking (grote doos, 30x40 waarin in plastic zak zomertrui) had zuiniger gekund.

Pluspunten

Bestellen ging gemakkelijk. Daarna snelle en correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie is goed. Afspraken worden nagekomen.

Website up to date houden. Artikelen staan oo voorraad. Betaald. Bleek het toch niet op voorraad te zij .

Pluspunten

Eerlijk advies, leuke verkoopsters, ze komen met ideeen die ik zelf niet zou bedenken, ze denken goed met je mee. Weten altijd precies de juiste maat er voor je uit te pikken en als het niet staat zijn ze eerlijk. Leuke collectie!

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering, ruimhartig retourbeleid. En in de winkels goed advies. En mooie kleding!

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, geen verzend of retourkosten

Niet, erg tevreden

Pluspunten

Leuke merken, prettig geholpen

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, geduld, gezellig en altijd welkom.

Pluspunten

Zeer snelle service!

Pluspunten

Correcte afhandeling. Product besteld en opgehaald in de winkel.

Zo door gaan

Pluspunten

Goed contact en snelle levering! Zo hebben perfect meegedacht en zelfs aangeboden iets met spoed af te sturen omdat ik dat snel nodig had! Heel fijn bedrijf om iets te bestellen!

Pluspunten

Pluspunten

Alles, gastvrij, eerlijk en een aangename zaak om te kopen.

Zou het niet weten

Pluspunten

Snelle en keurige levering! Het product ziet er mooi uit.

Pluspunten

Snelle levering, word tevens goed op de hoogte gehouden via de mail na het bestellen. Een leuke collectie met leuke merken en goeie afprijzingen in de sale.

Misschien handiger als eerst de betaling is goedgekeurd en dan pas bevestiging van de bestelling. Ik merkte dat deze volgorde nu andersom was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie merken.

Personeel te opdringerig. Te veel aanbieden..

Pluspunten

Pluspunten

Gastvrij!! Vriendelijk en relaxed personeel. Mooie collectie

Geen!! Oooh ja Studio Anneloes in Groningen, daar rijd ik altijd voor naar Hoogezand.

Pluspunten

Óntzettend klantvriendelijk. Prachtige Collectie. Goede Styletips. Éven pauzeren tijdens passen onder het genot van een lekkere koffie/thee en koekje. Is jouw maat niet voorradig in de winkel? dan wordt direct omgezien of het te verkrijgen is in een ander Filiaal. Binnen 2dagen is alles geregeld.

Een aandachtspunt voor de webshop zou zijn; Duidelijke weergave van Produkt, Materiaal én Pasvorm. Een afbeelding van Item met model. Soms wordt niet weergegeven of de Pasvorm, Normaal, Ruim, Oversized valt. Middels modelafbeelding zou je kunnen zien hoe deze pasvorm zou moeten “vallen”

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.