Pluspunten

Vriendelijk mailtje dat het artikel dat ik besteld en betaald had toch niet voorradig bleek. Jammer. Wel snel geld terug.

Toch nog beter de voorraad bijhouden.

Pluspunten

vlotte afhandeling via de mail.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle afhandeling en levering, goed telefonisch bereikbaar.

Pluspunten

Ik vind het super hoe het contact verloopt via de mail. Ik bestel bijna altijd online. Maar als je een vraag hebt, een bestelling wilt wijzigen, tips vraagt krijg je altijd een leuk antwoord.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie n.a.v. klacht

Ervoor zorgen dat beveiligingslabel is verwijderd voordat spullen worden verzonden. (Ik ben zelf aan prutsen geweest en heb nu een gat in MN nieuwe jumpsuit!!!!)

Pluspunten

Pluspunten

Mooi collectie. Leuk personeel (in Emmen)

Niets

Pluspunten

Gezellige sfeer. Goed kledingadvies mooie winkel

Geur. Maar dat is persoonlijk

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten, leuke merken.

Pluspunten

Onder de indruk van de snelheid en goede organisatie van Newlans. Zeldzaam.

Pluspunten

Leuke moderne kleding en accessoires Prettig en vooral niet opdringerig personeel Goede adviezen over kleding en styling Goede service bij klachten, problemen met kleding

Vermelden op webshop waar kleding nog voorradig is zoals voorheen

Pluspunten

Klantvriendelijk, kom vaak in de winkel maar bestel ook vaak via de webshop, snelle levering, retouren worden ook snel afgehandeld. Kortom ik ben dik tevreden.

Pluspunten

Mijn bestelling wordt relatief snel geleverd :-)

Om de een of andere reden kan ik geen account aanmaken omdat de site mijn mailadres al kent.

Pluspunten

* Het snelle en beleefde contact. Zowel per telefoon als per mail. Heel klantvriendelijk * De bestelde goederen waren snel in huis. * Helaas was het niet wat ik ervan verwachte dus teruggestuurd: het geld stond weer snel op mijn bankrekening, mijn complimenten.

Het gaat naar mijn idee zoals het hoort te gaan. Althans, mijn ervaringen zijn prima!!!

Pluspunten

Goede en eerlijke adviezen. Mooie vaak Nederlandse merken.

Prima. Kleurkeuzes zijn geweldig. Graag zo doorgaan.

Pluspunten

Goede snelle levering en als je iets terugstuurt dan is dat ook geen probleem en wordt het betaalde bedrag gewoon teruggestort.

Pluspunten

Snelle levering. Pakketje was netjes ingepakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat het geld snel terug werd gestort.

Zorgen dat de voorraad klopt. 2 broeken willen bestellen en niet voorradig .Erg slecht!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Retour: antwoordnummer koppelen aan bestelling

Pluspunten

Toller Kontakt, super netter Service, prompte Lieferung, gerne bestelle ich hier wieder!

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.