Pluspunten

Het snelle reageren en de fout keurig en snel herstellen. Top!

Het kledingstuk controleren op foutjes alvorens te verzenden Bij retourneren om fout te herstellen zelf verzendkosten voor schieten.

Pluspunten

Gevarieerd en mooie kleding

Artikelen die niet meer voorradig zijn eerder van de site afhalen .

Pluspunten

Erg leuk bedrijf. Je wordt hier altijd super geholpen. En de service is TOP!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte levering

Ik had verwacht dat de (gedeeltelijke) retourzending gratis was, maar ik moest dit wel betalen bij het postkantoor. Voor mij reden in de toekomst geen bestellingen meer te doen.

Pluspunten

klantgericht, professioneel, prachtige collecties

prijs-kwaliteit verhouding soms niet in verhouding.

Pluspunten

Snelle levering, keurig ingepakt!

Pluspunten

Mooie kleding, goede&snelle service :-)

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

heel vlotte afhandeling voor het leveren in Belgie vriendelijk personeel

misschien vermelden van een wel of niet kostprijs voor het leveren in het buitenland

Pluspunten

Super, ik had een broek gekocht in de winkel, maar mocht deze via de webshop omruilen. Bedrag van de aankoop wordt inclusief verzendkosten snel teruggestort op je rekening. Snelle levering, kortom ik ben dik tevreden.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie collectie. Kwalitatief goede merken aanwezig. Samenwerking en voorraadbeheer tussen de 4 winkels en goede site optimaal.

Geen opmerkingen

Pluspunten

Correcte afhandeling, snelle levering.

Pluspunten

Mooie collectie! Ook vaak nieuwe dingen waardoor ik telkens zin heb wat te bestellen.

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.