Zeer prettig

Ik had mijn broek laten afleveren bij de winkel in Meppel. Daar gepast en bleek de maat niet goed. De dame in de winkel was zeer behulpzaam en heeft direct naar een andere winkel gebeld om de broek in de goede maat naar mij op te sturen. Super service gericht. Dank hiervoor! Ps. Nieuwe maat zit perfect!

Niet goed

Niet zo goed, alle Knopen zatten los van het jasje niet New lands waardig

Snel in huis en goed ingepakt.

Er was wat mis gegaan met de betaling. Ik kreeg een vriendelijke mail en heb het opgelost. Helaas was het artikel niet voor mij geschikt. Ook daarvan de afhandeling prima!

Snelle, veilige, duurzame levering!

Keurig ingepakt twee broeken besteld voor de maat een broek terug gestuurd binnen drie dagen stond het geld weer op mijn rekening top

Gewoon geweldig ..snelle reacties en snelle levertijd TOP

Prachtige jurk, op tijd geleverd en feestelijk ingepakt. Al hoeft de papier confetti voor mij persoonlijk niet. Dat viel er bij het uitpakken uit en toen moest ik meteen stofzuigen :-) Kaartje en papierfolie vind ik al prachtig.

Fijne adviezen en erg gastvrij

Super!!!

Was naar het verkeerde adres geleverd. Hebben ze onmiddellijk rechtgetrokken en 2 dagen later waren de rokken bij ons thuis.

Snel geleverd en goed product

Alles besteld en snel geleverd.

Vlotte correcte afhandeling

Erg klantgericht.

Was goed

Was goed

Postief

Klantvriendelijk zonder opdringerig te zijn. En kleren die je niet overal ziet!!

Mooie kleding. Netjes verpakt en snel geleverd!

Geweldige service

Snelle levering en mooi verpakt

De kleding was erg netjes verpakt

De broek was heel netjes en nauwkeurig verpakt.

goede toegang naar de site

wat ik had besteld was een goede keus ben er heel blij mee!

Snelle nette levering van mooie kleding

super

Positief

Na mijn bericht dat ik na plaatsing bestelling niets ontving werd dit netjes opgepakt en direct opgelost

Snele service en kwaliteit

Super goed!

Altijd persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen. Je hebt niet het gevoel iets te moeten kopen, altijd vrije keus en iedereen neemt de tijd voor je en denkt mee.

Snelle levering keurig verpakt

Prima communicatie

Goede communicatie en snelle service.

Redelijk

Helaas was het pakket lang onder weg en de verzendkosten voor eigen rekening toen bleek dat de jurk retour moest …

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.