Nette en snelle survice

heel goed geholpen

bestelde kleding kon ik volgende dag halen en passen in de winkel.

Vriendelijke verkoopster

Goeie service en vriendelijk.

Zoals altijd is het leuk shoppen bij Newlands Casuals. Persoonlijk koop ik in het filiaal in Hoogezand. Een mooie collectie gecombineerd met ontzettend vriendelijke en behulpzame medewerkers maakt het winkelen bij Newlands Casuals elke keer weer een feestje!

Snelle levering!

Mijn bestelling was snel geleverd in goede orde.

Goede service snelle levering

Goede ervaring snelle levering en een gezellige verpaking

Vlotte service! Heel blij met m’n aankoop online!

Feestelijk ingepakt & daardoor een kadootje om te ontvangen.

Zeer goed.

Snelle levering. Bestelling was met zorg ingepakt en zo uniek met de glittertjes! De jas draag ik met veel plezier.

Goede en snelle dienstverlening

Zowel levering als retourname waren goed en snel geregeld!

Teleurstellend

Artikel gekocht, bleek niet voorradig te zijn. Jammer dan...

Snelle levering. Goed verpakt. Confetti gaf feestgevoel, maar hield doos schuin. Kon daarna de stofzuiger pakken.

Het pakketje is net een cadeautje. De kleding is mooi verpakt. Snelle levering.

Mooie merken en heel goed advies

Nu alles online moet heb ik ook telefonisch heel leuk en goed contact. Ze kennen hun klantenkring en je krijgt echt persoonlijk advies

Goede service en leuke kleding

Leuke kleding geshopt. Vriendelijk personeel.

Goed persoonlijk advies, fijne ambiance en altijd een mooie collectie, bedankt Newlands!

Product zoals verwacht, netjes en op tijd geleverd

Foto op de website geeft goed beeld, correcte levering, prettige toon communicatie

Mooie kleding van een mooie kwaliteit.

Ik ben .et alles wat ik besteld heb super blij. Het past goed, De blouse heeft mooie details en alles was netjes en snel geleverd. Top!!

Prima winkel, snelle levering!

Jullie hebben echt prachtige kleding, maar de webshop laat wel wat te wensen over. Weinig foto's per kledingstuk, er kan niet ingezoomd worden.

Snelle reactie en vriendelijk personeel

Mooie merken en vlotte levering

Ik winkel graag bij newlands en word altijd prettig geholpen. De online bestelling werd vlot geleverd.

prima bedrijf.

Snelle en goede service

Oog voor detail. Pakketje niet alleen snel verzonden maar ook mooi en gezellig ingepakt!

super !!

mijn pakketje werd snel bezorgd , en het was ook super mooi ingepakt met zorg het was een cadeautje .

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.