duidelijke site en alles goed geregeld

jullie site was duidelijk ; en alles was snel geregeld en ook snel geleverd

Teleurstellend

Ik heb besteld en betaald. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat het product 1x te vaak was verkocht. Nu nog het geld terug. Kortom: teleurstellend

Prettig en vlot

Prettig en vlot

Prima product!

Netjes en met zorg verpakt en smetteloos kledingstuk

Super !!!

Schoenen werden snel geleverd ondanks drukte post nl , en dan krijg je een cadeautje, zo mooi ingepakt, een feestje om uit te pakken , al weet je wat er in zit , en de schoenen zitten prima , dus een zeer tevreden klant

Goed aanbod

Leuke producten, ruime keuze. Snelle afhandeling bij bestellen. Voor de levering moet je wat geduld hebben!

Heerlijke winkel met prachtige fashion

Medewerkers zijn zeer behulpzaam, eerlijk en ook bekwaam. Prachtige kleding, mooie merken! Een winkel waar ik me erg op m’n gemak voel en zelfs voor de gezelligheid naartoe ga. Mijn kast hangt inmiddels vol met mooie combinaties van heerlijke stoffen. Je kunt er terecht voor een casual- of sportieve, stoere, feestelijke, vrouwelijke look.

super service

Zeer snelle levering. Het kwam in een mooi doosje en het was echt een feestje om het uit te pakken. Maakt het net iets specialer

Fijne communicatie nadat de maat niet in voorraad was. Als zeer prettig ervaren!

Goede, snelle levering. Mooie producten!

Echt een cadeautje voor mezelf

Heerlijk die glittertjes in de doos, ik werd er gelijk vrolijk van. Heel blij met het item, snelle levering en dus tof ingepakt. Knap dat jullie online dezelfde aandacht aan de klant weten te schenken als normaal in de winkel!

Een week na mijn bestelling nog niks ontvangen. Na een telefoontje van mijn kant pakketje de volgende dag ontvangen

Super goede service

Vriendelijk en goed service. En denken met de klant mee. Heel fijn.

Hele lieve mensen. Je voelt je er direct op je gemak.

Een feestje :-)

Het pakketje kwam in een mooi zwart doosje en de inhoud was mooi verpakt in wit vloeipapier met gouden stippen en dan hebben we het nog niet eens over de inhoud want die was ook prachtig anders had ik de broek niet besteld... graag tot een volgende keer !!

Zeer behulpzaam

Toen het door mij bestelde shirtje werd ingepakt voor verzending werd een weeffout ontdekt. Na overleg over een alternatief werd de bestelling netjes geannuleerd. Een paar dagen later kreeg ik persoonlijk bericht dat het artikel vanwege een retourzending toch weer beschikbaar was. Heel attent!

Vriendelijk, snel en persoonlijk

Fijne ervaring. Duidelijke ontvangstbevestiging, daarna als de bestelling er is een telefoontje wanneer je de bestelling wilt ophalen.

Prima!!!

Prima en snelke levering.

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Behulpzaam en zeer klantgericht. Service ook gowd.

Hele fijne winkel

Altijd goede ervaringen! Heel prettig personeel! Gezellig met kopje koffie erbij kleding passen...

Zeer goed geholpen in Emmen Zoals altijd door de meiden. TOP

Heel klantvriendelijk!

Ik vind het prettig dat je als klant de ruimte krijgt om rustig rond te kijken. Op gepaste afstand blijven de verkoopsters beschikbaar. Er wordt goed advies gegeven en geluisterd naar wat de wensen zijn van de klant.

's Ochtends besteld, paar uur later al gebeld dat ik bestelling kon afhalen!

Goede en vlotte service!

Prima, snelle service. Alleen mis de persoonlijke goede service in de winkel

Prima, snelle service. Alleen mis de persoonlijke goede service in de winkel in Emmen.

Erg leuke winkel met een prachtige collectie en fijn medewerkers.

Iedere keer als ik bij Newlands in de winkel kom, slaag ik en kom ik er blij en tevreden uit.

Langestraat 36

9671 PH Winschoten

Over Newlands Casuals

Een gezellige fashion boutique en webshop, waar een enthousiast team klaar staat om jouw modewensen te vervullen! Wij presenteren een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Summum, By-Bar, Studio Anneloes, Copenhagen Muse, Co' Couture, Gestuz, Yaya, Giacomo, Ibana, Fabienne Chapot, Desoto, American Vintage, Daydream, Moss, Moss Copenhagen, Nukus, Mac, en Mos Mosh. Elk item wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij altijd de mooiste kleding kunt vinden. Onze collecties wisselen snel, waardoor je telkens weer verrast wordt. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor werk, vrije tijd of een avondje uit, bij ons vind je altijd precies wat je zoekt! Bezoek onze winkel of webshop en laat je inspireren.