Laden reviews...
167 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen laten de beoordelingen snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding zien. Een paar orders hadden problemen met ontbrekende artikelen of vertragingen, maar de meeste problemen werden snel opgelost. Klanten noemen vaak vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke productinformatie. De ervaring wordt als betrouwbaar en gemakkelijk beschreven.
Hele goeie service snelle levering
Malika
Amsterdam
De eerste ervaring is mij beslist niet tegengevallen. Had geen levering binnen 24 uur verwacht. Top!
Harry van Dijk
Poeldijk
Het product wat ik heb besteld is van zeer goede kwaliteit en is goed verpakt opgestuurd. In eerste instantie kreeg ik een e-mail dat het wat langer zou duren omdat het product niet in het magazijn lag, maar de dag daarna kreeg ik al een e-mail dat het diezelfde dag bezorgd zou worden. Perfect!
I.
Goed geholpen
8 June 2026
Esmee D
Escharen
Goede kwaliteit/ prijs verhouding.
5 June 2026
Wil Schoonenberg
Onstwedde
Dus al om al niks ontvangen, wel bevestiging van verkoper ontvangen dat mijn product was ingepakt. Waardeloos
1 June 2026
Sergio
Reuver
Ik heb voor Office Deals gekozen vanwege de gunstige prijzen en het ruime assortiment. Bezorging ging snel. Aanrader.
1 June 2026
Roland
Rotterdam
Waar blijft mijn bestelling?
25 May 2026
JH
Albergen
Bestelling ging soepel, maar geen enkel bericht wanneer mijn bestelling verzonden zou worden. Ook van de bezorgservice geen bericht wanneer ze zouden komen. Uiteindelijk is het bij de buren bezorgd waar ik ook geen bericht van heb gekregen. Ik vind dit heel raar en zal niet snel opnieuw bij jullie bestellen. Het schort aan communiceren de klant wil graag weten wanneer de bestelling bezorgd gaat worden. Met vriendelijke groet, Christa van Straaten.
25 May 2026
Christa
Haarlem
bestelling geplaatst en deze werd netjes op tijd geleverd
19 May 2026
Klaas Hulst
Staphorst
Helaas heb ik mijn prullenbak nog steeds niet mogen ontvangen. Ik zit er echt op te wachten, er staat dat het de volgende werkdag wordt geleverd, maar ik ben inmiddels al een week aan het wachten helaas
18 May 2026
Bianca
Dordrecht
Besteld en de volgende dag al feleverd!
12 May 2026
Bert Hoepel
Rotterdam
Op dag 1 besteld, op dag 2 geleverd. Dit is wat je wil. Gewoon Perfect.
11 May 2026
Nic
Poortugaal
Office Deals had de prullenbak die ik zocht tegen een scherpe prijs. Het product werd snel en volgens afspraak geleverd!
8 May 2026
Rob
Apeldoorn
Blij met het whiteboard voor goede prijs!
5 May 2026
Yvonne
Zwolle
Waar je geen verstand van hebt moet je niet zelf doen. De defecte papiervouwer vervangen was toch even ingewikkelder dan we dachten. Maar de medewerkers van Office Deals begrijpen waar je het over hebt en hebben ook een oplossing waardoor heel snel alles weer draaide. En dat is heel wat waard!
4 May 2026
Jenne
Monster
Op tijd bezorgd prachtig model ben er heel blij mee, scheelt mij uren lang tellen.
4 May 2026
Hans Morgenstern
AMSTERDAM
Zeer prettige ervaring met klantenservice. Helder antwoord en doen wat ze beloven!
29 April 2026
Smartlappenkoor Duiven
Duiven
Was een beetje lastig om te vinden wat ik zocht op de site, maar het bestellen verliep goed. De volgende dag al thuis bezorgd, keurig verpakt in een handzame doos!
27 April 2026
Caroliene
Groningen
Prima. Afhandeling snel en correct en een goed product tegen een scherpe prijs
27 April 2026
Marc
Den Dolder
Snel, accuraat en vooral goed verpakt.
24 April 2026
Rudi Saris
EINDHOVEN
Super. Chauffeur heel aardig
20 April 2026
Sabine Luning
Doetinchem
Makkelijk bestellen en snelle levering van de bestelde producten, alles netjes verpakt, dus top
20 April 2026
Menno
Zoetermeer
Snelle bezorging. Goede producten en uitstekende klantenservice (Sandra !)
17 April 2026
Johannes