Goede producten en makkelijk besteld

Mijn bestelling was zo geregeld en helemaal naar wens

Verkeerde info bij verkoop

Product niet ontvangen tot nu. Werd gezegt vandaag besteld morgen in huis. Heb donderdag besteld kan er nog inkomen op zaterdag. Vandaag contact gezocht met jullie en nu zegen jullie 5dagen levertijd. Website is dus niet op to date. Ook kreeg ik een mail dat verwacht leeverdag 13feb zou zijn maar product bleek pas vrijdag verstuurd te zijn dus u info na my klopt niet. Slechte info en klopt niet met de info die u mij gegeven heeft. Zal nooit meer kopen bij u

Goed en snel.

Overdadige verpakking

Ik heb 3 zakjes kortingsstickers besteld. Die zijn keurig op de afgesproken wijze en datum bezorgd. Alleen waren deze 3 pakjes stickers verpakt in een hele grote doos, opgevuld met plastic luchtkussens. De stickers hadden heel gemakkelijk bij elkaar in een gewone envelop verstuurd kunnen worden via de brievenbuspost. Dit was goedkoper en veel milieuvriendelijker geweest. De stickers zelf zijn prima, precies wat ik nodig had.

Zeer snelle levering en ook een van de goedkoopste

Perfect gelopen

2 items besteld voor prima prijs…. Verzending ging snel en correct

Goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd.

snel geleverd maar hout was mdf

Snel geleverd, maar bij de beschrijving van de A5 klembordjes stond 'hout'. Tja mdf is wel van hout gemaakt maar niet zo vochtbestendig. Een betere omschrijving van het materiaal was dan ook MDF geweest.

Goede en snelle levering

Duidelijk overzicht, bestelde materialen zijn snel geleverd en in goede staat

Goed en tijdige dienstverlening

Snel en netjes geleverd

TOPS

Absolutely great experience from placing the order to a very fast delivery of the item. I will definitely come back to buy more without any hesitation. Highly recommended to all.

Er ontbraken items in de verpakking.

Van een aantal verpakkingen tabbladen miste een exemplaar. Betaald voor spoed en niet voor niks en dus voor het blok. Volgende keer niet weer.

Prima service, bestelling op tijd aangekomen,

Indien nodig bestelling ik hier graag weer.

Prima en precies wat ik besteld had ontvangen

Super fijne en snelle service

Wij waren nog geen klant maar mochten na korte check gewoon op rekening bestellen. Binnen 2 dagen hadden wij de nieuwe papierversnipperaar binnen.

Prima service en snelle levering

De titel zegt al genoeg. Zakelijk zal ik zeker meer bestellen, als het nodig is

Tevreden

Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Goede verpakking.

Op tijd geleverd en netjes

Kwaliteit voor een goede prijs

Geisoleerde BNC connectoren werden snel en goed verpakt geleverd.

Alles ok verlopen

Alle afspraken zijn correct nagekomen . Prima bedrijf

Ik zou graag een review willen schrijven maar ik heb niks ontvangen.

Niks ontvangen

Goed bedrijf.met een goed prijs kwaliteits aanbod.

Vergissing onmiddellijk gecorrigeerd

Potloden besteld maar notie blokken ontvangen. Klanten service gebeld ( niet in de wacht gezet!!). Aardige mw belooft de juiste bestelling op te sturen en is na 2 dagen ontvangen. Notitie blokken mocht ik houden. Studerend kleinkinderen blij. Zeer nette afhandeling van vergissing. Zo moet het.

Niet goed

Heb nog maar 1 deel van de bestelling binnen