Beste Karl, We weten niet waar u aan refereert en ook niet welke bestelling u eerder geplaatst heeft. We helpen en kijken graag met u mee, dus laat het ons vooral weten als er iets nog niet opgelost is! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste Dorien, We hebben via onze mail veel contact gehad over uw bestelling. Er was helaas wat mis gegaan met de zending die wij naar u hebben gestuurd en vanwege de waarde ervan, konden wij niet direct een nieuwe zending sturen. De fout lag bij de pakketdienst en daarvoor is het gebruikelijk dat er een formulier ingevuld wordt om aan te geven dat het van beide kanten niet is ontvangen. Het duurde natuurlijk ook langer, omdat het formulier lang niet in werf gevuld. Vervelend dat dit zo is verlopen maar we hopen dat alles uiteindelijk wel is opgelost. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste klant, Als een bestelling lang bij een afhaalpunt ligt, wordt het inderdaad teruggestuurd naar de verzender. Hou daarom vooral de track&trace in de gaten en we sturen u uiteraard een nieuwe zending toe. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste Patrick, Als de bestelling nog niet geleverd is, horen we het natuurlijk graag dan gaan we er direct achteraan. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste Hugo, De levertijden op onze website gelden voor alle producten. Vervelend dat het bij u niet helemaal soepel is verlopen en onze excuses daarvoor! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste Marijke, Als het zo is dat uw geld nog niet teruggestort is na een annulering, laat het per mail vooral direct even weten! Dan gaan we er vandaag nog voor zorgen dat het teruggestort gaat worden want dit duurt inderdaad te lang. Onze excuses voor al het ongemak. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste Mike, Vervelend dat u zo lang bezig bent geweest met het krijgen van uw bestelling. Het is voor mij natuurlijk wat lastig om te zien wat er precies mis is gegaan, maar het ziet er natuurlijk niet fraai uit. Soms zijn er bestellingen waar alles fout gaat wat fout kan gaan, en het is aan ons om daar goed van te leren. Excuses voor het ongemak maar we hopen dat het uiteindelijk wel is opgelost! Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).
Beste Bert, Fijn dat het uiteindelijk goed is gegaan! Helaas komt het wel eens voor dat er een bestelling niet helemaal juist gaat in 1 keer. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Brandon (Office-Deals).