Zeer ontevreden

Pakketjeverstuurd via DHL 3x afgesproken , 3x geen bezorger. Triest

Snelle bestelling, snelle levering

Uitstekend product voor een lage prijs. Bestelling gemakkelijk geplaatst. De bestelling werd snel geleverd, al zou een extra punt worden toegekend als DPD ook updates over de levering zou hebben verstuurd.

Geen zending ontvangen

Op de hoogte gehouden van het verloop van de zending, maar nog steeds geen zending van de bezorgdienst DHL ontvangen.

Snelle levering en vriendelijk personeel.

Zeer snel geleverd en alles klopte

bar-slecht!!

Ik heb vorige week een Curver Roll vuilnisbak besteld en die kwam een aantal dagen hier binnen; een totaal vervormd en scheef exemplaar, dus heb hier foto's van gemaakt en een mail met klacht gestuurd. Vervolgens komt office-deals met een antwoord dat de leverancier op de hoogte gebracht wordt, maar nog steeds NIETS ontvangen, en wel heel makkelijk om de schuld af te schuiven op de leverancier, terwijl ik betaald heb aan Office-deals, dus Office-deals is degene die dat moet regelen, óf m'n geld gewoon terug storten. Ik zal hier ook nooit meer wat kopen!!!

snel en verzorgd geleverd.

Prima en betrouwbare webwinkel.

Heldere site, snelle levering, goed ingepakt.

Prima!!

Snelle levering! Goed ingepakt! Prima!!

snelle levering goeie prijs

Goeie ervaring

Super snel

Had mijn bestelling snel nodig en dat hebben ze gedaan! TOP !

Pakket was een puinhoop!

De envelop was aan alle kanten opengescheurd en door DHL met plakband weer aan elkaar geplakt. Inhoud stak er uit. Gelukkig zat wel alles er nog in.

Snelle levering van bestelde. Prijs was zeer redelijk.

Snel bezorgd in goede conditie

Prima levering

Telefonisch bestelling besproken, en snel geregeld

Office Deals.nl deed erg zijn best om de bestelling z.s.m. te leveren Top Service

Drie maal scheepsrecht

Na twee levering die helaas kapot waren nu een correcte levering. Netjes goede service om steeds snel een nieuwe levering te regelen.

snijmat van prima materiaal

bestelling snel en goed verpakt binnengekregen. Top!

Goede kwaliteit

De kwaliteit van de ordners die ik bestelde is prima. Ze waren ook goed verpakt. Er wordt helaas geen informatie gegeven over er de bezorging: geen datum en geen tijd.

pakje kwam snel en goed aan

Office deals was het goedkoopste dus kocht ik daar. Alles werd snel en goed geleverd.

Prima site, prima verwerking, snelle levering.

Zeer goede service!

Mooi overzichtelijke pagina's. Telefonisch contact verliep ook heel vlot en prettig (warempel in één keer een persoon aan de lijn, top!). Levertijd was heel snel, binnen een dag geleverd. Aanrader!

Prima geregeld snel en correct

De producten zijn top enkel de verpakking zou beter kunnen, het waren spuitbussen en het zou beter zijn dat de doos opgevuld is met los papier dat de spuitbussen wat vaster zitten in de doos want er wordt gegooid bij transport en bij mij was 1 spuitbus met een kapot deksel is gaan spuiten in de doos.

Goede levering, maar pakbon ontbrak.

Een pakbon van de levering was handig geweest.

Christiaan Huygensstraat 50

3291CN Strijen