Op tijd leveren
Geachte klant, Helaas heeft onze leverancier in de periode dat u heeft besteld een grote storing gehad in het logistieke proces. Gelukkig is dat nu reeds opgelost en zijn ze ingelopen op de vertraging. Wij hebben de klanten daar een e-mail overgestuurd met het bericht van deze storing. Als het goed is heeft u deze ook gehad moeten hebben. Zo niet, dan spijt ons dat erg. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Office-Deals.nl
Communiceren als levering vertraagd is.
Pluspunten
De toezending was vertraagd door externe omstandigheden, maar dat werd telkens gemeld hoe nu de stand van zaken was enz. Super gewoon.
VerbeterpuntenHet had wat mij betreft in een kleinere verpakking gemogen hoor. Ik schrok, toen er zo'n grote doos werd bezorgd. Ben zelf inmiddels 65 jaar, dus van de oude stempel...
Pluspunten
Netjes verpakt, snel opgestuurd, goeie extra service door via mail NL handleiding toe te sturen, goede prijs ....
VerbeterpuntenHet koeriersbedrijf GLS is wat minder goed. Eerste uitlevering was vrijdagmiddag. Er hing een briefje bij de bel, dat ik door een operatie met krukken loop en het even duurt voor ik bij de deur ben. Evengoed was de koerier snel weer weg en moest ik tot dinsdagmiddag wachten op mijn nieuwe kassa.... beetje jammer! Een koerier met een tweede aanbieding op dezelfde dag zou beter zijn...
Pluspunten
Goed oplossen v problemen.
VerbeterpuntenDuidelijk communiceren wat de levertijd van producten is. Ik had dinsdag order geplaatst en kreeg te horen dat de spullen pas volgende week maandag binnenkwamen. Ik heb toen online contact opgenomen met Lars, die heeft gezorgd dat ik mijn pakket donderdag binnenkreeg (had de flipover vrijdag nodig). dus TOP!
Pluspunten
Op de website staat 'voor 19:00 uur besteld; de volgende werkdag geleverd'. Ik heb mijn bestelling op donderdag 10 januari om 15:00 uur besteld en de bezorging was op woensdag 16 januari. En de persoon aan de telefoon gaf de schuld aan de vervoerder GLS en aan mij. Verder zijn de retourvoorwaarden duur. Office Deals is een waardeloos bedrijf en ik zal er nooit meer een bestelling plaatsen.
Pluspunten
Laat de klant aangeven of het pakket zakelijk of particulier verzonden moet worden. Dat vergroot de bezorgopties. Met name voor thuiswerkende zzp-ers een handige optie
Pluspunten
Pluspunten
Goede prijs snelle levering
Ik heb mijn bestelling nooit gekregen, afgeleverd op verkeerde adres en vervolgens krijg ik geen antwoord meer
Pluspunten
Goede informatie, goed meedenken en niet moeilijk doen over speciale verzoeken.
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen