Een betere controle betreffende de order verwerking mijn order was zoek geraakt
Pluspunten
Zeer goede prijs - kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Reageren snel en adequaat op tussenkomende vragen en wijzigingen.
Pluspunten
Bestellen via de site ging makkelijk en levering binnen de gestelde tijd. Er is verder geen communicatie geweest dus kan dat en Kennis &vakmanschap niet beoordelen. Alles stond op de site duidelijk vermeld.
De DHL bezorgmail voor de levering sturen ipv een dag na de levering.
De levering duurde erg lang, bijna 2 weken. daarnaast moest ik verzendkosten betalen voor een pakket terwijl het door de brievenbus paste.
In 1 zending leveren wat beloofd is, niet in 2 met een week ertussen.
Pluspunten
Pluspunten
Het houdt je bezig
VerbeterpuntenBestelling bij office-deals afgenomen omdat deze het artikel nog 'op voorraad' zou hebben aangezien ik een lichte haast had met het artikel. Levertijd 1 a 2 werkdagen. Mooi! Dan zou het die vrijdag binnen moeten komen. Niks gehoord over de bestelling, zelf maar gevraagd of deze nou verstuurd is. 'excuses meneer, hij moet verzonden worden door de leverancier. U zou het uiterlijk dinsdag binnen moeten krijgen'. Twijfelachtige woordkeuze voor 'op voorraad'. Dinsdag nog geen enkel beweging in de bestelling. 'Onze excuses, de leverancier zou het al gebracht moeten hebben, maar als het goed is verzenden we het dinsdag.' Eigenlijk al te laat voor mij, ik zou het woensdag dan zelf even bij m'n huis moeten ophalen. Tracking code gevonden, stond er een tot mijn verbazing het verkeerde (niet bestaande in de straat) huisnummer. GLS kon hier niet veel aan doen door de telefoon heen. Dus ben ik eerst naar het vermeende adres gefietst (tijdens werkuren) om de persoon te vragen het pakket aan te nemen. Niet gelukt, op naar de andere kant Vd stad om naar het GLS depot te rijden. Daar uiteindelijk adres kunnen aanpassen, rond 14:00 geleverd op mijn eigen huisnummer en afgehaald. Na dit gemeld te hebben bij office-deals kreeg ik het antwoord: onze excuses, we gaan er naar kijken. Ik ben de excuses nu wel zat, ik heb meer werk verricht in m'n eigen pakket dan het bedrijf en had eigenlijk wel iets terug verwacht van office-deals. Bedankt voor de workout! Tot nooit :)
Pluspunten
Prima ga zo door!
Pluspunten
Ruim assortiment, fijne prijzen
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
retour procedure netjes en snel afgehandeld via de chat. (ik had het verkeerde artikel besteld). De volgende dag het door mij gewenste artikel ontvangen. Super.
Sneller leveren. 3 dagen is echt te lang in deze tijd...
Pluspunten
Het geleverde artikel was defect. Dit is keurig en snel opgelost door de verkoper.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Helemaal tevreden. Snelle levertijd en snelle reactie op een vraag gestuurd via de mail.
Pluspunten
Duidelijke web site, goede afspraken.
VerbeterpuntenBeetje raar dat ik eerst de bestelling krijg en pas de volgende dag een mail dat mijn bestelling is verzonden.
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen