Laden reviews...
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen laten de beoordelingen snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding zien. Een paar orders hadden problemen met ontbrekende artikelen of vertragingen, maar de meeste problemen werden snel opgelost. Klanten noemen vaak vriendelijk en behulpzaam personeel en duidelijke productinformatie. De ervaring wordt als betrouwbaar en gemakkelijk beschreven.
Mijn bestelling was zo geregeld en helemaal naar wens
20 February 2026
Wendy
Rotterdam
Product niet ontvangen tot nu. Werd gezegt vandaag besteld morgen in huis. Heb donderdag besteld kan er nog inkomen op zaterdag. Vandaag contact gezocht met jullie en nu zegen jullie 5dagen levertijd. Website is dus niet op to date. Ook kreeg ik een mail dat verwacht leeverdag 13feb zou zijn maar product bleek pas vrijdag verstuurd te zijn dus u info na my klopt niet. Slechte info en klopt niet met de info die u mij gegeven heeft. Zal nooit meer kopen bij u
17 February 2026
Patrick Debije
Amstenrade
Goed en snel.
16 February 2026
Gerrit
Rijssen
Ik heb 3 zakjes kortingsstickers besteld. Die zijn keurig op de afgesproken wijze en datum bezorgd. Alleen waren deze 3 pakjes stickers verpakt in een hele grote doos, opgevuld met plastic luchtkussens. De stickers hadden heel gemakkelijk bij elkaar in een gewone envelop verstuurd kunnen worden via de brievenbuspost. Dit was goedkoper en veel milieuvriendelijker geweest. De stickers zelf zijn prima, precies wat ik nodig had.
16 February 2026
Kristine
Vlissingen
Zeer snelle levering en ook een van de goedkoopste
Gonny
Sevenum
2 items besteld voor prima prijs…. Verzending ging snel en correct
Gert-Jan
Nieuwer Ter Aa
Goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd.
Rene
Zoetermeer
Snel geleverd, maar bij de beschrijving van de A5 klembordjes stond 'hout'. Tja mdf is wel van hout gemaakt maar niet zo vochtbestendig. Een betere omschrijving van het materiaal was dan ook MDF geweest.
10 February 2026
Marita Flikkema
AMERONGEN
Duidelijk overzicht, bestelde materialen zijn snel geleverd en in goede staat
10 February 2026
Snel en netjes geleverd
9 February 2026
Fransina
Tilburg
Absolutely great experience from placing the order to a very fast delivery of the item. I will definitely come back to buy more without any hesitation. Highly recommended to all.
Bubbles
Zoetermeer
Van een aantal verpakkingen tabbladen miste een exemplaar. Betaald voor spoed en niet voor niks en dus voor het blok. Volgende keer niet weer.
Marc Jongsten
Leiderdorp
Indien nodig bestelling ik hier graag weer.
Gerrit Hamstra
Den Helder.
Prima en precies wat ik besteld had ontvangen
3 February 2026
Adriana
Strijen
Wij waren nog geen klant maar mochten na korte check gewoon op rekening bestellen. Binnen 2 dagen hadden wij de nieuwe papierversnipperaar binnen.
2 February 2026
Janneke
Amsterdam
De titel zegt al genoeg. Zakelijk zal ik zeker meer bestellen, als het nodig is
2 February 2026
P
Utrecht
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Goede verpakking.
30 January 2026
Socrates
Utrecht
Op tijd geleverd en netjes
28 January 2026
Coby
Rijswijk
Geisoleerde BNC connectoren werden snel en goed verpakt geleverd.
27 January 2026
Niks ontvangen
Maurice
Voerendaal
Beste Maurice Jongen,
Wij krijgen zojuist uw review binnen en daarop ben ik gelijk gaan kijken wat betreft uw bestelling.
Nu zie ik dat deze gereed ligt voor afhalen bij een servicepunt van DHL.
Via een aparte mail heb ik u de gegevens van het servicepunt toegestuurd.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Office-Deals
Goed bedrijf.met een goed prijs kwaliteits aanbod.
Tonny remmen
Waalre
Potloden besteld maar notie blokken ontvangen. Klanten service gebeld ( niet in de wacht gezet!!). Aardige mw belooft de juiste bestelling op te sturen en is na 2 dagen ontvangen. Notitie blokken mocht ik houden. Studerend kleinkinderen blij. Zeer nette afhandeling van vergissing. Zo moet het.
Wilma
Zeist