Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntentijdstip aanleveren aangeven
Beste meneer van Gelder, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Snel en compleet geleverd, stevig verpakt, prima!!
Beste meneer de Hamer, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
snelle levering ruime keuze
Beste mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
U voert de bestelling volledig en goed uit.
Beste meneer Sonneveld, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Snelle levering. Prima om uw kantoorbenodigdheden te bestellen. Super !!
Beste meneer Tingen, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Binnen een dag in huis. Wat een super service.
VerbeterpuntenOok voor bedrijven een mogelijkheid tot betalen op rekening.
Beste meneer Kuijpers, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Goedkoop en snel.
VerbeterpuntenBeter communiceren m.b.t. de status van het bestelproces. Pas op de dag van levering werd duidelijk dat het pakket de dag daar voor al ter verzending was aangeboden.
Beste meneer Vervaert, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Goede service snelle levering
Beste meneer van der Velden, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Bedrijf doet wat het belooft
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
*) prijs/kwaliteit zeer goede verhouding *) zeer vlotte levering *) er ontbrak een blauw mapje (het was dan ook een grote bestelling) --> ik heb dit meteen via mail gemeld --> direct een vriendelijk antwoord gekregen --> 1 dag later werd het mapje al geleverd !!!
Pluspunten
Snelle leverling, product voldoet aan de beschrijving.
VerbeterpuntenMet de bijhorende software lukte het nie perfect om mijn etiketten te drukken. Met een sjabloon dat ik downloadde wel.
Beste meneer Baeten, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Goede ervaringen met dit bedrijf, helaas laat de bezorging te wensen over van GLS. Zou het binnen 2 dagen ontvangen, kreeg het pas de 3e dag omdat de bezorger de route had afgebroken.
Heel raar dat mijn bestelling niet op de juiste plaats is bezorgd.
Pluspunten
Geweldige service!
Beste mevrouw Moerer, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
prima en snelle levering.
Beste meneer Grummer, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen