Pluspunten
Geen overhead aan communicatie of misverstanden. Hier dit product besteld ipv bol om die reden. Snel en makkelijk besteld.
VerbeterpuntenProduct is een beetje van Chinese kwaliteit
Beste meneer Jahfari, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Beste meneer/mevrouw, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Prima website en snelle service
Beste meneer, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Er werd steeds begripvol op mijn e-mailberichten gereageerd en de verzendkosten zijn i.v.m. de late levering gecrediteerd.
VerbeterpuntenSnellere levering, artikel werd pas na ruim weken geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en super prijs
Beste meneer/mevrouw , Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Heel vlotte service!
Beste mevrouw de Clercq, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Positif
aucun
SuggestionsMa commande n'a pas été livrée
Pluspunten
Prima en snelle levering. Goede communicatie
Beste meneer Ridder, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Het was gemakkelijk snel online besteld, en erg snel thuis geleverd.
Beste mevrouw de Vries, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
Duidelijk, snel
Verbeterpunten/
Beste mevrouw Breemans, Vriendelijk bedankt voor uw positieve reactie over Office-Deals.nl. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.nl. Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.nl Sandra
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Pluspunten
Snelle verwerking en levering.
VerbeterpuntenIk bestelde een agenda blauw en ontving een bordeaux exemplaar.
op de site is het moeilijk om een betaling te doen, dan maar bellen hoe dit moet. ook mis ik de bank gegevens van het bedrijf, ik heb mijn bestelling binnen maar ik weet nog niet waar ik mijn betaling naar toe moet sturen.
Pluspunten
Snel en vakkundig contact via de chat mogelijkheid. Direct geholpen met m'n vraag. Artikel was niet voorradig maar is binnen 2 werkdagen rechtstreeks door de leverancier geleverd. SUPER Service Nel !!
VerbeterpuntenIk kan er geen één bedenken !!
Pluspunten
Supersnelle levering, vrijdagmiddag einde dag besteld, maandagochtend in huis
Pluspunten
Prijstechnisch aantrekkelijk Snelle service
Pluspunten
info over de bestelling en factuur keurig via de mail
Pluspunten
Bij de aflevering bleek een enkel stuk te zijn geleverd ipv een pakje 6+6. Na reclame binnen 24 uur nageleverd. Chapeau.
Pluspunten
Prijs kwaliteit goed
VerbeterpuntenBetere communicatie en zorgen dat het adres niet veranderd door het systeem.
Beste meneer Sucaet, Helaas had u geen goede ervaring met Office-Deals.be. We hebben een aanpassing toegepast zodat dit in de toekomst niet meer mogelijk is. Hoop dat we u in de toekomst wederom mogen verwelkomen op onze website Office-Deals.be Met vriendelijke groet, Klantenservice Office-Deals.be Sandra
Christiaan Huygensstraat 50
3291CN Strijen